Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Σας πήρε το Ποτάμι…

Πριν στεγνώσει καλά-καλά το μελάνι από την καταγραφή των κακών μαντάτων της μη ευόδωσης του εγχειρήματος της «Ελιάς», ήρθε να μας γεμίσει ανακούφιση το χαρμόσυνο «γεγονότο» της καθόδου (στην κυριολεξία) στον πολιτικό στίβο των Ευρωεκλογών του άχρωμου, άοσμου, δήθεν αντισυστημικού «πρωταγωνιστή» απο-καλυπτικών ρεπορτάζ* στο MEGAΛΟ ΚΑρΝΑβαΛΙ, του εκλεκτού της «κεντροαριστερής» διαπλοκής (Σημιτο-Ψυχάρηδων) και του συγκροτήματος Λαμπράκη, Σταύρου Θεοδωράκη. 

Το όνομα του κόμματός του «Το Ποτάμι» και το κείμενο ίδρυσής του έχει τίτλο “Ξεκινάμε”, θυμίζοντας ατυχώς το “Αρχίζουμε” του Μπένι Α-Χούρ.
Οι κακεντρεχείς βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν την κίνησή του ως «το φάρμακο για το δάκο της Ελιάς», που ανακάλυψε ο πολύ-έλαιος και ειδικός στο καλό «λάδι» εκσυγχρονιστής πρώην πρωθυπουργός. 
Ο ρεπόρτερ σαν σεμνό και ταπεινό, μα πάνω από όλα προνοητικό (στα πρότυπα του «αρχίστε την επανάσταση χωρίς εμένα») παιδί, δεν θα είναι υποψήφιος ο ίδιος στο ευρωψηφοδέλτιο. Αργότερα (αν το ποτάμι δεν αποδειχθεί ρυάκι) βλέπουμε…
Από την άλλη ο γυρολόγος Μπίστης το χαβά του: Επιμένει ότι δεν διαλύεται η «Ελιά». Ο δε Τατσό δεν έχει πάρει ακόμη θέση όντας απασχολημένος με την υπόλοιπη μισή Αθήνα, την οποία και πρέπει να «αποπερατώσει» πριν τις Δημοτικές εκλογές, ως ελάχιστη συνεισφορά στον -προσεχώς απερχόμενο- κεντροαριστερό δήμαρχο και ενάντια στους gay συνυποψηφίους του.
Για την κεντροαριστερά και την κουτάλα, ρε γαμώτο!
* ενδεικτικά αναφέρουμε τα ρεπορτάζ α)σχετικά με το Φαρμακονήσι, όπου «έβγαλε λάδι» λιμενικούς και Υπουργείο και β)σχετικά με τους «μύθους», όπου ανακάτεψε τη σπηλιά του Νταβέλη και τους αεροψεκασμούς με την ύπαρξη πετρελαίου στην Ελλάδα, ώστε να την αμφισβητήσει και να την απαξιώσει, με τη συνδρομή της γνωστής καθηγήτριας του Πολυτεχνείου, που ορίστηκε από την πολυχρονεμένη κυβέρνησή μας υπεύθυνη των ερευνών για πετρέλαιο, παρότι η ίδια υπήρξε φανατική πολέμιος της ύπαρξης του.
Κώστας ο α-Θεό-φοβος
Υ.Γ. Δεν μάθαμε ακόμη, εάν θα συμμετέχει στο …βρεγμένο κόμμα και η ξανθιά ανοξείδωτη (δεν πιάνει …Σκουριές) «έγκριτη» δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, με το στόμα ψαριού, το δασκαλίστικο ύφος, τα μαυρισμένα (από τη καραμπογιά) μάτια και την αδυναμία στα …Ηθικά διδάγματα και τις Κεντρικές ιδέες. Κούνια που τους κούναγε!!!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *