Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Βρέθηκε “Καθαρή”λύση για την ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η αξιολόγηση των υποψηφίων δημάρχων στην Ενότητα Πολιτών ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
Δεν υπάρχει όμως αγωνιστικό τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν και να μη το πέρασαν με επιτυχία οι δύο διαγωνιζόμενοι, με αποτέλεσμα οι αξιολογητές να έχουν σηκώσει ψηλά τα χέρια τους, αφού στέρεψαν από ιδέες.
Όμως τη λύση έρχεται να δώσει η κίνηση των πέντε δημάρχων που από αύριο θα βρίσκονται στην πόλη μας προκειμένου να συζητήσουν τα καυτά θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης..
Ασφαλείς πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Μπουτάρης, που φημίζεται για τις πρωτότυπες ιδέες του, κατέρχεται αποφασισμένος να βοηθήσει στη λύση του πρωτοφανούς αδιεξόδου, που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει αυτοδιοικητική παράταξη.
Θα προτείνει σε συνάντησή του με τους δύο υποψηφίους να διαγωνισθούν στην ανύψωση χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα με τους υπόλοιπους τέσσερις από τους πέντε δημάρχους να αποτελούν την ελλανόδικο επιτροπή.
Είναι η πιο καθαρή λύση για την επιλογή του ικανότερου
Άρης Παπάρης και ουχί παπάρας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *