Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο Κόκκινος Πάνος αναψοκοκκίνισε

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    http://news247.gr/eidiseis/politiki/otan_o_xioymoristas_p_panagiwtopoylos_kerase_pitses_ton_v_leventh.2656208.html

    Σε όλη την εκπομπή, ήταν ολοφάνερη η διαφορά ύφους και ήθους μεταξύ των δύο, καθώς ο Βασίλης Λεβέντης ήθελε να πει τις απόψεις του, ενώ ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, είχε άλλα σχέδια.

    "Ξέρετε ότι είστε το μεγαλύτερο όνομα της δημοσιογραφίας και τώρα κλονίζομαι. Με καλείτε στην εκπομπή και αντί να μάθει ο κόσμος τις απόψεις μου ασχολείστε με τις πίτσες. Λυπάμαι. Λυπάμαι την Ελλάδα δηλαδή".

    Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος επέμενε μέχρι το τέλος να φάνε πίτσα μαζί, σε μια από τις χειρότερες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

    "Αυτό που κάνατε όλο δεν είναι έντιμο. Γράψατε κάποιους ανθρώπους, που δέχθηκαν να παίξουν τον καραγκιόζη. Αν έκατσα όλη αυτή την ώρα εδώ, το έκανα για να μάθω μέχρι που μπορεί να φτάσει η βρωμιά στην Ελλάδα και τώρα το έμαθα", ήταν τα τελευταία λόγια του Βασίλη Λεβέντη στην εκπομπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *