Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Συγκινημένος ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, αμήχανος ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

1559031450.jpg

Έκδηλη ήταν η συγκίνηση στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια των χθεσινών εγκαινίων  της φωτογραφικής έκθεσης με τίτλο ««Η ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ήπειρο το 1988».
Αλλά και έκδηλη η αμηχανία του Δημάρχου Φίλιππα Φίλιου, αφού κατά την ιστορική εκείνη ημέρα για τα Γιάννενα αυτός -δήμαρχος ών και τότε της πόλης -ήταν επικεφαλής των διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν κατά της συνόδου των υπουργών των εξωτερικών στα Γιάννενα αντί να είναι επικεφαλής αυτών που θα τους υποδέχονταν!!!
Βέβαια σήμερα ο Φίλιππας θέλει να περνιέται σαν εκσυχρονιστής με κοσμοπολίτικες αντιλήψεις δίπλα στον Μπουτάρη* αλλά το παρελθόν του τον καταδιώκει.
Ένα παρελθόν για το οποίο δεν έχει κάνει καμιά αυτοκριτική, αφού θεωρεί τον εαυτό του αλάθητο και αναντικατάστατο…
* Άραγε έχουν πληροφορηθεί οι άλλοι σύντροφοί του στην κίνηση των πέντε για το βεβαρημένο κομματικό παρελθόν του Φίλιου και τα καραγκιοζιλίκια του ως κομματικός εγκάθετος στην Τοπική αυτοδιοίκηση;
Αν όχι, θα τους το σφυρίξουμε εμείς στην προσεχή έλευσή τους στα Γιάννενα όπου θα μιλήσουν για την ακηδευμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *