Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Άλλος για το …Χάρβαρντ

Στιγμές δόξας ετοιμάζεται να ξαναζήσει το Χάρβαρντ! Μετά από τον αξεπέραστο λαοπρόβλητο Ηγέτη (με ΗΤΤΑ) και πανεπιστήμονα Γιωργάκη, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μεταλαμπαδεύσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τις γνώσεις του, ομού μετά του αρχαιοελληνικού πνεύματος, ο πασίγνωστος τηλεβόας – κλόουν – ανιματέρ – ξεφωνητέρ.
Στο Χάρβαρντ είχε πραγματοποιήσει σειρά διαλέξεων (οι οποίες διατίθενται και σε DVD & CDS) σε εκλεκτούς φοιτητές και ενδεχομένως μελλοντικούς …ηγέτες, ο master-chef της προδοσίας της Ελλάδας, σχετικά με το πώς «σε 5 απλά βήματα» να καταστρέψεις και να ξεπουλήσεις μια χώρα μέσα σε 2 χρόνια, αφού πρώτα εξαπατήσεις το λαό της (ή όπως θα έλεγε και ο ιστορικός του …σήμερα Άδωνις, σαν άλλος πανούργος Οδυσσέας να τάζεις Ιθάκες στα …πρόβατα του κύκλωπα Πολύφημου και μετά να φταίει ο …Κανένας).
Υπήρχε όμως ένα κενό στη διδασκαλία του προηγούμενου, δηλαδή το πώς ξεφορτώνεσαι τελικά και τον …ενοχλητικό λαό, ώστε να εκποιείς τη χώρα ανεμπόδιστα. Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει τώρα ο Υπουργός (εξάλειψης) της Υγείας με τις διαλέξεις του στον επιστημονικό τομέα της Οικονο-Χημείας (παλιότερος εκπρόσωπος της οποίας ήταν ο …παραλίγο νομπελίστας Κων. Μητσοτάκης με τη μετατροπή του –τότε- κατοστάρικου σε …σκατά), οι οποίες κάτω από τον εξευγενισμένο τίτλο τους («προκλήσεις της μεταρρύθμισης της υγειονομικής περίθαλψης και η πρόοδος σχετικά με το πρόγραμμα της τρόικας») υποδηλώνουν ξεκάθαρα τη διάλυση της Δημόσιας Υγείας στην Ελλάδα και την μεθοδευμένη και εκτελούμενη κατά γράμμα –μαζί με τη μετανάστευση των νέων- γενοκτονία των Ελλήνων.
Βέβαια, ο πρώην πρωθυπουργός έδωσε τις διαλέξεις του επί πληρωμή (…τα τριάκοντα αργύρια), ενώ ο κ. Γεωργιάδης δεν θα αμειφθεί για τις δικές του εμφανίσεις. Όμως το ταξίδι του Υπουργού (κακοποίησης) της Υγείας θα κοστίσει 4.600 ευρώ και θα βαρύνει τον προϋπολογισμό του υπουργείου του για το 2014, δηλαδή θα πληρωθεί με χρήματα του ελληνικού λαού, χωρίς να έχει ουσιαστική σχέση με τα καθήκοντα του ως υπουργού Υγείας. Δηλαδή, άλλος πληρώνει και άλλος …Άδει!!!
Πάντως μετά από τα παραπάνω νομίζουμε ότι το άλλοτε ξακουστό Πανεπιστήμιο πρέπει να μετονομαστεί σε …ΧΑΡΒΑΛΟ!!!
Κώστας ο α-Θεο-φοβος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *