Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Προκλητικές αυξήσεις από σήμερα στα διόδια

Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης μπήκαν σε εφαρμογή οι νέες αυξήσεις διοδίων και πήρε φωτιά το κόστος μετακινήσεων στους ημιτελείς αυτοκινητόδρομους όλης της χώρας. Στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη τα διόδια μετ’επιστροφής από 44,30 αυξάνονται σε 56 ευρώ, ενώ στο ταξίδι Αθήνα-Λαμία δεν φτάνουν 22 ευρώ για διόδια. Οι αυξήσεις ήρθαν μετά τις νέες αναθεωρημένες συμβάσεις, που «προικίζουν» τις εργολαβικές κοινοπραξίες με επιπλέον 2,2 δισ. ευρώ χωρίς να έχει γίνει ακόμη η περιβόητη επανεκκίνηση των οδικών έργων, ενώ ήδη έχουν εισπράξει 1,3 δισ.χωρίς …έργα

Νέες επιβαρύνσεις για τους οδηγούς (και) στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου. Οι οδηγοί θα πληρώνουν διόδια και στις δύο κατευθύνσεις των σταθμών της Ελευσίνας και του Ισθμού, ενώ θα λειτουργήσουν και πλευρικοί σταθμοί διοδίων. Οι οδηγοί θα καταβάλλουν 2,10 ευρώ ανά κατεύθυνση στην Ελευσίνα και 1,80 ευρώ στον Ισθμό (από Αθήνα προς Κόρινθο και αντίστροφα).

Το κόστος πλέον ανεβαίνει στα 4,20 ευρώ στην Ελευσίνα (από 3,20) και στα 3,60 ευρώ στον Ισθμό (από 3,20).

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *