Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Το λάθος που έβαλε σε περιπέτειες ένα ολόκληρο χωριό!

Άρτα: Πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας και τους ήρθε πρόστιμο - Το λάθος που έβαλε σε περιπέτειες ένα ολόκληρο χωριό!

Το σπασμένο τηλέφωνο μεταξύ των Δημοσίων υπηρεσιών καλά κρατεί στο Βουργαρέλι Αρτας, με αποτέλεσμα ένα ολόκληρο χωριό να τρέχει και να μην φτάνει, αφού και τα 309 τέλη κυκλοφορίας που πληρώθηκαν εμφανίζονται ως απλήρωτα και οι ιδιοκτήτες των οχημάτων τα έχουν χαμένα αφού καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο!

Σύμφωνα με το epirus-tv, πέρυσι το Δεκέμβρη το γραφείο των ΕΛΤΑ στο Βουργαρέλι ξεκίνησε να εισπράττει τέλη κυκλοφορίας. Καθημερινά λοιπόν όλες οι εισπράξεις με νόμιμη απόδειξη και με τη σφραγίδα του υποκαταστήματος Βουλγαρελίου καταχωρούνταν μέσω υπολογιστή στα κεντρικά ΕΛΤΑ.

Συνολικά πληρώθηκαν 309 τέλη κυκλοφορίας, τα οποία όμως φαίνονται απλήρωτα, λόγω προβλήματος στο ηλεκτρονικό σύστημα των κομπιούτερ, με αποτέλεσμα να μην καταχωρούνται τα στοιχεία των πληρωμένων τελών κυκλοφορίας στα κεντρικά ΕΛΤΑ της Αρτας.

Το πρόβλημα εντοπίστηκε όταν κάποιος απο το χωριό πήγε να πάρει φορολογική ενημερότητα και έκπληκτος διαπίστωσε, ότι κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, αφού φαινόταν να χρωστά τα τέλη κυκλοφορίας! Ετσι με τα μέχρι στιγμής… μπερδεμένα δεδομένα ,όλο το Βουργαρέλι καλείται να πληρώσει εκ νέου τα ήδη πληρωμένα τέλη μαζί με το δυσβάσταχτο πρόστιμο!

Παρέμβαση της κ. Γεροβασίλη

Για το θέμα αυτό μάλιστα παρενέβη η υποψήφια Περιφερειάρχης Ηπείρου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη, που κατέθεσε σχετική αναφορά προς τους υπουργούς Οικονομικών και Υποδομών & Δικτύων.

Η βουλευτής κατέθεσε μαζί με την αναφορά και επισυναπτόμενα έγγραφα, που αποδεικνύουν ότι οι κάτοικοι κατέβαλαν κανονικά και εμπρόθεσμα το ποσό που τους αναλογούσε ως τέλη κυκλοφορίας 2014 για τα ΙΧΕ αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους.

Στην αναφορά τονίζεται ότι, προφανώς εκ παραδρομής, καθώς το Ταχυδρομικό Πρακτορείο ΕΛΤΑ του Βουργαρελίου δεν έχει ακόμα ενταχθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα πληρωμών των ΕΛΤΑ, δεν έγινε προσηκόντως (και εμπρόθεσμα) η μεταφορά της πίστωσης, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να καλούνται από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων να καταβάλουν ξανά όχι μόνο τα ήδη πληρωθέντα τέλη κυκλοφορίας, αλλά και το δυσβάσταχτο πρόστιμο.

Καταλήγοντας, η Όλγα Γεροβασίλη ζητά από τους υπουργούς να ενεργήσουν άμεσα και να αποκαταστήσουν τους κατοίκους, που αδίκως εμφανίζονται ως ληξιπρόθεσμοι οφειλέτες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *