Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους Πράσινους και ο Ν. Χρυσόγελος

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους Πράσινους ο Ν. Χρυσόγελος

Δεν ανήκει πλέον στην λίστα των Οικολόγων Πράσινων ο Νίκος Χρυσόγελος. Ο ευρωβουλευτής έκανε γνωστή την παραίτησή του με ανακοίνωση στα ΜΜΕ.

«Ως κόμμα οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν παγιδευτεί σε ένα κύκλο εσωστρέφειας λόγω της κυριαρχίας μιας μειοψηφίας που με μικρομηχνισμούς, διαδικασίες πελατειακές σχέσεις και ίντριγκες καταφέρνει και ανατρέπει στην πράξη αποφάσεις της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών για αλλαγές και στροφή προς την κοινωνία», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Ο κ. Χρυσόγελος τονίζει ότι το πρόβλημα επιδεινώθηκε εν όψει των ευρωεκλογών, ενώ επισημαίνει ότι η διαδικασία της εκλογής της ευρωλίστας ήταν από μόνη της ένα πρόβλημα.

«Η παραίτηση μου -όσο και άλλων μελών- από την λίστα των Οικολόγων Πράσινων μετά από αυτά ήταν πια μονόδρομος» υπογραμμίζει. «Ηταν απόφαση δύσκολη αλλά σαφώς πολιτική».

Σχόλιο Απόκαυκου: Κακό χωριό τα λίγα σπίτια…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *