Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ζήσε τη γοητεία των σεισμών στην όμορφη Κεφαλλονιά…

Καρύδης: Τουρίστες, ελάτε στην Κεφαλονιά να απολαύσετε με ασφάλεια τους σεισμούς!

“Συστήνω στους τουρίστες: Ελάτε στην Κεφαλονιά να απολαύσετε με ασφάλεια τους σεισμούς!”

Αυτό είπε με κάθε σοβαρότητα ο καθηγητής αντισεισμικής τεχνολογίας Παναγιώτης Καρύδης, προκαλώντας τεκτονικά γέλια σε όσους τον άκουαν, μιλώντας το  πρωί στον ΣΚΑΙ.
Ο κύριος Καρύδης  βρίσκεται στο νησί και απολαμβάνει προφανώς το φυσικό φαινόμενο και θέλει να μοιραστεί τις εντυπώσεις του με τους τουρίστες, καλώντας τους να θαυμάσουν από κοντά τα καμώματα του Εγκέλαδου.
Βέβαια οι κάτοικοι δεν φαίνεται από τις αντιδράσεις τους να  απολαμβάνουν το ίδιο με τον λαμπρό καθηγητή τα ρίχτερ που ταρακουνούν το νησί τους, που καταστρέφουν τα σπίτια τους και που κάνουν τη ζωή τους μαρτύριο αλλά ποιος τους δίνει σημασία.
Αυτά ακούει και  η καλλίπυγος Όλγα του τουρισμού, που ορμώμενη εκ Μιλάνου- όπου απήλαυσε ένα  καυτό weekend- έφτασε κατεπειγόντως στο νησί για να μετουσιώσει σε διεθνή καμπάνια  άλλο ένα success story της δαιμόνιας κυβέρνησής μας.
 “Ζήσε τη γοητεία των σεισμών στην όμορφη  Κεφαλλονιά” 
Άρης Παπάρης και ουχί παπάρας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *