Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΦΑΡΜΑΚΟ(γλωσση) ΝΗΣΣΑ

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεσαλώσει η κυνο–βουλευτική εκπρόσωπος της Νέας ΔΝΤκρατίας, Σοφία(!!!!) Βούρλεψη, η οποία αναρριχήθηκε στα βουλευτικά αξιώματα εκμεταλλευόμενη το όνομα του αγωνιστή της Δημοκρατίας (όχι Νέας, σκέτης) πατέρα της.

Ο θηλυκός …Βορβορίδης πρώτα βγήκε στα κανάλια και τσίριξε ότι κακώς φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι άλλοι για το «ατυχές συμβάν» στο Φαρμακονήσι, αφού:


-Σώθηκαν αρκετοί μετανάστες

-Δεν πνίγηκαν όλα τα παιδιά (σώθηκε ένα)

-Δεν υπήρχε ούτε ένας Έλληνας στο ναυάγιο.

Στη συνέχεια με μακροσκελές άρθρο της αναπτύσσει την «ανθρωπιστική» στάση της ίδιας και της κυβέρνησης, «ποιώντας την νήσσαν» και αποσιωπώντας το ΕΓΚΛΗΜΑ και κατακεραυνώνει τα κόμματα της Αριστεράς για την ανοχή τους στους μετανάστες. Καταλήγει στο αδιάψευστο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κυβερνήσει ποτέ (…μην ξαναπείς ποτέ!) γιατί στηρίζει τους Αφγανούς.
Σε νέο παραλήρημα στη Βουλή κατηγόρησε (ξανά) το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έβγαλε 14 ανακοινώσεις για το Φαρμακονήσι και καμία που να καταδικάζει τον σεισμό/ Εγκέλαδο στην Κεφαλλονιά «από όπου και αν προέρχεται…».

Μιλάμε για απύθμενο θράσος. Δεν ντρέπονται καθόλου αυτοί που ως κυβέρνηση

-έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην μελλοντική μετατροπή της χώρας μας σε Αφ(γ)ανιστάν
-λειτουργούν και νομοθετούν επί μονίμου βάσεως ως Αυνανιστάν
-οδηγούν (εκτός από του μετανάστες) το λαό μας στην πείνα, στην εξαθλίωση, στην ανέχεια, στο κρύο, στις αρρώστιες και στην κατάθλιψη
– σπρώχνουν τα παιδιά μας να γίνουν τα ίδια μετανάστες, έχοντας ενδεχομένως ανάλογη «ανθρωπιστική» αντιμετώπιση από τους «πολιτισμένους» Βορειοευρωπαίους φίλους(;;;) και εταίρους μας.

Επιτέλους, λίγη τσίπα…

Κώστας ο α-Θεο-φοβος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *