Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και ο Θωμάς έχει ψυχή;

                                                                Α κ ρ ο θ ι γ ώ ς…


Εξ οικείων τα βέλη….
Κόλαφο για την κυβέρνηση αποτελεί η τριμηνιαία έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής για την πορεία της οικονομίας, αφού προεξοφλεί ότι λόγω φοροδοτικής αδυναμίας και έκρηξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών είναι απίθανο το 2014 να επιτευχθεί το πρωτογενές πλεόνασμα που προβλέπει η κυβέρνηση ή να βγει η χώρα στις αγορές.

Το Γραφείο επισημαίνει την εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών,  καθώς από το 2010 οι φόροι αυξήθηκαν έως εννέα φορές!!! Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες (900%) και ακολουθούν μισθωτοί – συνταξιούχοι (700%) και οι ιδιοκτήτες ακινήτων (700%). Ιδιαίτερα επιβαρυντικός για τα νοικοκυριά ήταν και ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης (450%).

Αλλά και στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που σχετίζονται με τις ριζικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του κράτους, στη γραφειοκρατία, στο επιχειρηματικό περιβάλλον, στην αγορά, στη δικαιοσύνη, στην παιδεία, στην πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής τα αποτελέσματα είναι πενιχρά καθώς όπως επισημαίνεται οι  μεταρρυθμίσεις είχαν “ελλιπή, περιστασιακό και αποσπασματικό χαρακτήρα”.
Ακόμη και η JP Morgan προβλέπει νίκη του ΣΥΡΙΖΑ…
Εκλογές στο τέλος του 2014 ή στις αρχές του 2015 προβλέπει η γνωστή … JP Morgan και οι πιθανότητες νίκης του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της υπερβαίνουν το  70%.
Μάλιστα οι αναλυτές  μας πληροφορούν και για τον αριθμό των βουλευτών που θα έχουν τα κόμματα στην νέα βουλή!
Συγκεκριμένα, προβλέπουν  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει τους 139 βουλευτές, η ΝΔ τους 88, η Χρυσή Αυγή του 24, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τους 14, το ΠΑΣΟΚ τους 13, το ΚΚΕ τους 12 και η ΔΗΜ.ΑΡ τους 10.

Η JP Morgan πιστεύει ότι οι εκλογές στην Ελλάδα θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο σύνολο της Ευρωζώνης. Πιθανή νίκη και σχηματισμός κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει ώθηση στα αντισυστημικά κόμματα τόσο της Δεξιάς όσο και της Αριστεράς…

Χίλια κομμάτια η Κεντροαριστερά
‘Ολοι εναντίον όλων στην περίφημη Κεντροαριστερά με τις σχέσεις της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ να θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη και με έντονες  τις φυγόκεντρες τάσεις στο εσωτερικό τους.
Και μέσα στο απόλυτο μπάχαλο μια σημαντική εξέλιξη έρχεται να αναθερμάνει τις ελπίδες του έθνους!
Ο μέγας Λοβέρδος Λοβερδιάδης-αυτό το περιφερόμενο εθνικό κεφάλαιο-  βρίσκεται σε πορεία επιστροφής στις αγκάλες του ΠΑΣΟΚ, αφού μετά τη θρυλούμενη συνάντησή του με τον Μπενιζέλο αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις τους, με αποτέλεσμα ο μεγαλόψυχος  Αρχηγός να δηλώσει ότι πάντα υπάρχει μια θέση για το άστατο Λοβερδιάδη στη ζεστή αγκάλη του.
Στον Ιωάννη(Πρετεντέρη) για τα Ιωάννινα…
Αμηχανία στην “Ενότητα πολιτών” που πληροφορήθηκε – αν πληροφορήθηκε- ότι η αξιολόγηση του νέου υποψηφίου της έγινε χωρίς τη συμμετοχή της, αφού το έργο αυτό ανέλαβε ο κ. Ιωάννης Πρετεντέρης στην εκπομπή του οποίου επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα Φίλιου!
Σύμβουλος δε στην αξιολόγηση αυτή ο  Καφετζόπουλος, που φροντίζει για να έχουμε.
Το αν βέβαια θα παρακολουθήσουμε προσεχώς  το έργο “και ο Θωμάς έχει ψυχή” πολύ αμφιβάλλουμε, μιας για τέτοια εγχειρήματα χρειάζεται τσαγανό και αυτό μάλλον δεν υπάρχει…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.155

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *