Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Η οικονομία κτίζει πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ

Σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. με διαφορά 3% τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην αναγωγή της επί των εγκύρων καταγράφει η δημοσκόπηση «Δείκτες» Ιανουαρίου της Pulse RC για το «Ποντίκι»

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συγκεντρώνει 23% έναντι 20% της ΝΔ. Ακολουθεί στην τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή με 11% και έπονται το ΠΑΣΟΚ με 5,5%, το ΚΚΕ με 5%, οι ΑΝΕΛ με 4,5%, ενώ η ΔΗΜΑΡ βρίσκεται κάτω από το 3% με ποσοστό 2,5%.

Με αναγωγή  επί των εγκύρων τα ποσοστά αυτά  μεταβάλλονται σε :

Η έρευνα αυτή περιέχει ένα ακόμη σημαντικό εύρημα: μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται προτιμότερη από μια αντίστοιχη της Ν.Δ. ως προς τη διαχείριση της οικονομίας, στοιχείο το οποίο βάζει σε νέα βάση όχι μόνο την πολιτική αντιπαράθεση, αλλά και την προεκλογική επιχειρηματολογία εν όψει των εκλογών για την αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή, αλλά ακόμη και για την «εθνική» κάλπη, αν αυτή τελικά στηθεί.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει επίσης η διερεύνηση της προτίμησης των αναποφάσιστων ως προς τα κόμματα, τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, τον «Δείκτη κατεύθυνσης πραγμάτων» και την «Προσωπική οικονομική αδυναμία».

Ολόκληρη την έρευνα – η οποία περιέχει και ευρήματα – έκπληξη – θα διαβάσετε  στο «Ποντίκι», που κυκλοφορεί σήμερα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *