Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ποιος θα καπελώσει τον άλλο;

«Μύλος» η Κεντροαριστερά: Πώς η Κίνηση των 58 έχει κάνει άνω-κάτω ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Σε αγώνα δρόμου για το ποιος θα καπελώσει τον άλλο μετατρέπεται η σχέση της πρωτοβουλίας των 58 και του ΠΑΣΟΚ με τα επεισόδια να διαδέχονται το ένα το άλλο και την κατάσταση να μυρίζει μπαρούτι.
Έτσι η κίνηση, που ξεκίνησε υπό τις ευλογίες του Βενιζέλου με στόχο να αποφύγει ο μεγάλος Αρχηγός όσο είναι δυνατό τις επιπτώσεις της επερχόμενης εκλογικής του συντριβής με τη δημιουργία ενός σχήματος παραλλαγής, που όμως θα βρίσκονταν κάτω από τον άμεσο έλεγχό του, τώρα φαίνεται να αυτονομείται και να δημιουργεί αμηχανία και στο ευαγγελικό αλλά και στο γεωργοπαπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ.
Ανάλογη εικόνα παρατηρείται και στην ΔΗΜΑΡ με μια σειρά από στελέχη της να ερωτοτροπούν με την κίνηση του Σημιταριού και τα φαινόμενα διάλυσης να είναι πλέον ορατά δια γυμνού οφθαλμού.
Είναι πλέον φανερό ότι ο στόχος των 58 -σύμφωνα και με την ομολογία Μπίστη σε τηλεοπτικό σταθμό των Ιωαννίνων-  είναι να εμποδίσουν την άνοδο του Συριζα στην κυβέρνηση με τη δημιουργία ενός κεντροδεξιού σχήματος και αυτό περνά μέσα από την διάλυση των κομμάτων που δυνητικά μπορούν να συνεργαστούν σε μια μελλοντική κυβέρνηση συνεργασίας με τον Συριζα

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *