Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Και την υπογραφή του Ξηρού απαιτεί η τρόικα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης!

Βρυξέλλες.Της ανταποκρίτριάς  μας Ρίτας Πουλακίδα

Νέα δεδομένα στις σχέσεις της χώρας μας  με την Διεθνή Κοινότητα δημιουργεί το διάγγελμα  του Χριστόδουλου Ξηρού και η λαϊκή απήχηση που είχαν οι προτροπές του.
Μετά τις αντιδράσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ, χθες ήλθε  ο προέδρος του Eurogroup  Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος σε ερώτησή  μας για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, σημείωσε με νόημα ότι με την απελευθέρωση του Χριστόδουλου Ξηρού διαμορφώνονται  νέα δεδομένα στις σχέσεις   τρόικας  και Ελληνικής κυβέρνησης.
Κληθείς να διευκρινίσει ο κοινοτικός παράγοντας το νόημα της δήλωσής του τόνισε ότι η Κοινότητα σκέφτεται σοβαρά  για την εκταμίευση της επόμενης δόσης αλλά και τη διασφάλιση της παραμονής της χώρας μας στην Ευρώπη να απαιτήσει από την Ελλάδα και την υπογραφή από τον Χριστόδουλο Ξηρό της νέας συμφωνίας με την τρόικα.
Πληροφορηθείς τις εξελίξεις ο κ. Γιωτόπουλος με επιστολή του στο ιστολόγιό μας επισημαίνει ότι δικαιώνονται οι καταγγελίες του ότι ο Χριστόδουλος είναι όργανο των της CIA, της ΕΥΠ και των τραπεζών και ότι στις επόμενες εβδομάδες θα αποκαλυφθεί πλήρως ο ρόλος του.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *