Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ο κ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΑΠΛΩΣ ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ….

Ο Στάθης Μπούκουρας δηλώνει κατηγορηματικά αθώος για την κατηγορία του αδικήματος της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με όσα δήλωσε την Κυριακή ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, ο Μπούκουρας έχει υιοθετήσει διαφορετική υπερασπιστική γραμμή σε σχέση με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους χρυσαυγίτες βουλευτές!
Ο Αλ. Κούγιας επανέλαβε πως ο πελάτης του δεν είναι μέλος της ΧΑ, παρόλο που είναι βουλευτής και υποστηρικτής του κόμματος. Σύμφωνα με τον Αλ. Κούγια, ο Μπούκουρας προέρχεται από διαφορετικό πολιτικό χώρο. Επιπλέον, χαρακτήρισε τις κατηγορίες σε βάρος του Μπούκουρα κωμικές και προσέθεσε πως καταθέσεις πολιτών της Κορινθίας επιβεβαιώνουν πως ο πελάτης του δεν ανήκει στον ηγετικό πυρήνα της Χρυσής Αυγής.
ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΚΑΥΚΟΥ: Καταγγέλλω κατ’ αρχάς την συνεχιζόμενη πρόκληση της αντιμετώπισης των λεόντων της ΧΑ αποκλειστικά από θήλεα του δικαστικού χώρου! Πρόκειται περί κλασσικής περιπτώσεως Ψι Πι … Για σήμερα ωστόσο σας έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστικά την ‘διαφοροποιημένη’ απολογία του κ Μπούκουρα μπροστά στην κα ανακρίτρια, όπως μας την εμπιστεύτηκε ο κ Κούγιας:

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.154

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *