Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ σε πρόθεση ψήφου και παράσταση νίκης σε δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για το ΒΗΜΑ

Προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου των βουλευτικών και των ευρωεκλογών καθώς και στην παράσταση νίκης, σε δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research που διενεργήθηκε για το «Βήμα της Κυριακής». Εκτός Βουλής μένει η ΔΗΜΑΡ καθώς δεν καταφέρνει να ξεπεράσει το όριο του 3%.

Στην πρόθεση ψήφου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λαμβάνει το 22,5% ενώ ακολουθεί η Ν.Δ με 21,7%

Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με 7,5%.

Ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,8%, το ΠΑΣΟΚ με 5,6% και οι ΑΝ.ΕΛ με 4%.

Η ΔΗΜΑΡ δεν καταφέρνει να συγκεντρώσει το 3% και μένει εκτός Βουλής, δημοσκοπικά, με ποσοστό 2,8%.

Και στην παράσταση νίκης προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς το 44,6% να θεωρεί πως η αξιωματική αντιπολίτευση θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, έναντι του 38,5% που αναμένει εκλογική νίκη της Ν.Δ.

Για τις ευρωεκλογές, στην ερώτηση «ποιο κόμμα είναι πιθανό να ψηφίσετε» προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,7%, ακολουθεί η ΝΔ με 18,6%, και έπονται η Χρυσή Αυγή με 7,1%, το ΠΑΣΟΚ με 5%, το ΚΚΕ με 4,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,8% και η ΔΗΜΑΡ με 2,5%.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με 42,8%. Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με ποσοστό 34,5% ενώ «κανέναν από τους δύο» απάντησε το 21,2% των ερωτηθέντων

Παράλληλα, η πλειοψηφία, σε ποσοστό 40,4%, εκτιμά ότι μία συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ και αρχηγό των Αντώνη Σαμαρά είναι καταλληλότερη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ενώ το 36,7% εκτιμά ότι καλύτερη θα ήταν μία συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 846

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *