Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ ο μικρός ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ λέει ο κ ΨΥΧΑΡΗΣ

Ο Τσαυτάρης πλακώθηκε με τον καράφλα τον Χατζηδάκη για την τιμή οτο γάλακτος που είναι επικίνδυνο να μειωθεί με εκπτώσεις στην ποιότητα του. Το ΠΑΣΟΚ μάλωσε τον Άδωνη που δείχνει τα βερίκοκά του συνεχώς και αδιαλείπτως ως κοινός επιδειξίας Σου λέει απόλυσε τους αλλά διακριτικά …
Η μεγάλη πλάκα όμως είναι μεταξύ Στουρνάρα Σταικούρα που οδήγησαν στην παρέμβαση και του κ Ψυχάρη, πατρός. Και εννοούμε τον αληθινό Ψυχάρη, τον Ντόν Κορλεόνε των ΝΕΩΝ και όχι το βλαμμένο του που το έχει στείλει στη Βουλή να παριστάνει τον πολιτικό.
Η στήλη ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ που υπογράφει ο Δημήτρης Μητρόπουλος αναφέρει ότι ο Χρήστος Σταϊκούρας έχει μάλλον ξεχάσει ποιος είναι. «Δικό μας παιδί ως υιός του διευθυντή γραφείου του Καραμανλή, προωθήθηκε στο βολευτιλίκι αντί ας πούμε να γίνει δήμαρχος Λαμίας» επισημαίνοντας ότι προωθήθηκε στα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας, επειδή απλώς υπήρχε ένα τεράστιο κενό. «Κάπως έτσι ίσχυσε το ανθ’ ημών Σταϊκούρας.» Ο κ  Δημήτρης Μητρόπουλος ξεκινά μάλιστα με το ερώτημα «Τι είναι ο Χρήστος Σταϊκούρας» και απαντά ο ίδιος με την εκτίμηση «Τι θα ήταν, αν ήταν κάτι; Λοιπόν θα ήταν ένας Ιάγος του νεοκαραμανλισμού». Ευρύτερη αναφορά γίνεται στις κινήσεις των καραμανλικών και στις ραδιουργίες τους, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά. «Τους ερέθισε -ασκόπως – ο Στουρνάρας κάνοντας κριτική στην περίοδο 2007-2009. Όχι πως δεν είχε δίκιο. Αλλά ξέχασε ποιο κόμμα τον στηρίζει ως υπουργό Οικονομικών. Δηλαδή, φέρθηκε απολίτικα. Οι καραμανλικοί έχουν έκτοτε ξεκινήσει πόλεμο φθοράς, είτε στη Βουλή είτε στο υπουργείο. Κάπως έτσι άρχισε ένα σπρώξιμο Σταϊκούρα ως οιονεί διαδόχου του Στουρνάρα. Λέγε- λέγε κοντεύει να το πιστέψει και ο ίδιος. Το «Σταϊκούρας στο Οικονομίας» είναι το πιο σύντομο ανέκδοτo της ελληνικής πολιτικής.»
Ρε, γαμώτο πάνω που τακίμιασε ο άνθρωπος με τον Αντωνάκη! Σ τον πρωθυπουργεύοντα, του την πέσανε οι Καραμανλικοί, του καλεί και ο εισαγγελέας τον αγαπητό κουμπάρο και συγκάτοικο Γιάννο Π
Ελπίζω μόνο να μην τα πει όλα αυτά που τραβάει στην Μέρκελ, γιατί τότε δεν μας ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ο Τζαμτζής!
Πάκης ο επιχαίρων

σχετικές αναρτήσεις

1 από 846

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *