Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΤΡΕΨΟΔΙΚΙΑ & ΔΙΑΒΟΛΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ που έτρεχε από κανάλι σε κανάλι να αποδείξει ότι δεν τα παίρνει από τον Γιαννακόπουλο κι άλλους φαρμακοβιομηχάνους!
Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού (ΠΟΣΕΥΠ)- ΕΟΠΥΥ, επιτίθεται στον υφυπουργό Υγείας Αντώνη Μπέζα, με αφορμή τη δήλωσή του σχετικά με τη διακοπή των συμβάσεων 600- 1.000 γιατρών του Οργανισμού, οι οποίοι διατηρούν σχέσεις εργασίας αορίστου χρόνου με τον ΕΟΠΥΥ, αλλά, ενώ απεργούν λειτουργούν ταυτόχρονα τα ιδιωτικά τους ιατρεία με ασφαλισμένους του Οργανισμού. Αλήθεια όσοι δεν απεργούν, συνεχίζουν να το έχουν δίπορτο;
Η ΠΟΣΕΥΠ- ΕΟΠΥΥ ζητά μάλιστα από τον υφυπουργό να εξηγήσει «γιατί τα πανάκριβα μηχανήματα στις δημόσιες μονάδες των πολυ-ιατρείων είναι κλειστά, με αποτέλεσμα ασφαλιστικά κεφάλαια καθημερινά να μετακινούνται στον ιδιωτικό επιχειρηματικό τομέα και ο ασφαλισμένος να πληρώνει από την τσέπη του» και καταλήγει ότι «με απερίγραπτο θράσος, μιλάει για μεταρρύθμιση όταν γνωρίζουμε όλοι, ότι είναι η ερμηνευτική λέξη της πλήρους διάλυσης των δημόσιων δομών στο χώρο της υγείας».
Το ερώτημα όμως είναι ένα και απλό! Το δικαίωμα στους υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ να διατηρούν μαζί του και σύμβαση στο απογευματινό τους ιατρείο το κατέκτησαν επαναστατικώ δικαίω ή τους το έδωσε η κυβέρνηση; Μπορούσε ή όχι αν ήθελε ο ΕΟΠΥΥ να έχει πεί απλούστατα «δεν κάνω συμβάσεις με όσους έχουν μαζί μου άλλη σχέση πχ υπαλληλική σχέση» Μπορούσε και παραμπορούσε ωστόσο προτίμησε να πεί με στόμφο: «διακόπτω τις συμβάσεις με τα ιατρεία όσων έχουν μαζί μου υπαλληλική σχέση και αντί να με ευγνωμονούν τολμάνε να απεργούν»
Και φαινόταν κάπως σοβαρότερος ο πατριώτης μας ο κυρ Μπέζας αλλά με ότι δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις Ας ακολουθούσε τον δρόμο της κ Σοφίας Βούλτεψη που αρνήθηκε την συγκατοίκηση στον υπουργικό θώκο μετά του Αδώνιδος – Σπυρίδωνος
Πάκης, ο θαυμαστής της Σοφίας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 846

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *