Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Καμμένος: “Υπάρχει και το αδίκημα πλέον της υπόθαλψης εγκληματία”

Καμμένος: Καταγγέλλει «συγκάλυψη σκανδάλων» από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

“Επιβεβαιωνόμαστε ακόμη μια φορά ότι αρχή της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας, είναι η αμοιβαία συγκάλυψη σκανδάλων” επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Νωρίτερα με ανακοίνωση η κυβέρνηση δια του αντιπροσώπου είχε καλύψει πλήρως τις ενέργειες Βενιζέλου για το ζήτημα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού, χαρακτηρίζοντας ανυπόστατη και ωμά συκοφαντική την ενέργεια την επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. 
Ολόκληρη η ανακοίνωση Καμμένου έχει ως εξής:
«Επιβεβαιωνόμαστε ακόμη μια φορά ότι αρχή της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας, είναι η αμοιβαία συγκάλυψη σκανδάλων.
Το 2010 η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο δεν είχε ψηφίσει το νόμο Βενιζέλου για την παραλαβή των υποβρυχίων αλλά είχε προειδοποιήσει για σκάνδαλο όπως και κατέληξε, με την εξαφάνιση του επενδυτή που «διασφάλισε» ο αδελφός του τότε πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου με το ταξίδι στο Κατάρ, με το κυβερνητικό αεροσκάφος, την απώλεια 500 εκατομμυρίων ευρώ από τις προκαταβολές, το κλείσιμο των ναυπηγείων, την απώλεια θέσεων εργασίας των εργαζομένων, την εγκατάλειψη των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού σε δεξαμενές που βουλιάζουν.

Υπάρχει και το αδίκημα πλέον της υπόθαλψης εγκληματία».

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *