Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πολιτικό ρετρό με τον Βαγγέλη Αργύρη

Πολιτικό ρετρό στο χθεσινό “εν Λευκώ”  στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι  ΤV1 με τον  φίλο δημοσιογράφο Παναγιώτη Μπούρχα να συνομιλεί επί 1 και μισή ώρα με τον Βαγγέλη Αργύρη που στη γραμμή του αφεντικού του  Βαγγέλη Βενιζέλου δεν πρωτοτύπησε στην έκφραση του θράσους που χαρακτηρίζει τα απολειφάδια του τέως ΠΑΣΟΚ.
Με την γνωστή τακτική  “μια στο καρφί και μια στο πέταλο” που χαρακτηρίζει τον θαυμαστό κόσμο των τοπικών ορνίθων ο τέως πολιτευτής αναλώθηκε σε μία ανούσια κριτική της συμπεριφοράς του περιφερειάρχη που τον κατηγόρησε για μια ακόμη φορά για προσωπική πολιτική, εμφανίζοντας την τοπική παράγκα του ως πρότυπο …συλλογικών διαδικασιών!
Και αν κάτι είχε ενδιαφέρον από τις ασυνάρτητες φλυαρίες του πρώην τοπάρχη ήταν η νοσταλγία των παλιών καλών ημερών, όταν  διάφοροι “αυτοδιοικητικοί” παράγοντες προσέτρεχαν σε αυτόν “κλάμενοι”- κατά το αργυρικότερον- για να εκλιπαρήσουν το χρίσμα, ενώ τώρα όλοι αυτοί υποκριτικά αποτάσσονται μετά βδελυγμίας την οποιαδήποτε σχέση με το “κόμμα”, αφού μια τέτοια σχέση αποτελεί την καλύτερη συνταγή για την πολιτική τους συντριβή.
Είναι η μόνη αλήθεια που εξεστόμισε ο τέως πολιτευτής και ακραιφνής πλέον σοσιαλδημοκράτης που χαιρετίζει μεν την κίνηση των 58 αλλά όχι και των πέντε, που κινούνται κατά δήλωσή του από προσωπικά κίνητρα.
Ας τολμούσε να ευθιγραμμιστεί σε αυτό με τη γραμμή του αποκόμματος! Θα τον περίμενε το βαρύ χέρι της συμβίας του, της οποίας είναι γνωστά τα φιλικά αισθήματα που τρέφει προς τον κ. Φίλιο…
Και φρονίμως ποιών φρόντισε να αποδοκιμάσει τον νυν δήμαρχο προκαλώντας τον ενθουσιασμό στο γκοντικό στρατόπεδο
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *