Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Δεν έχει όριο το θράσος του Χοντροβαγγέλα!

Μαλλιά κουβάρια έγιναν σήμερα – μετά την ανακοίνωση του Τσίπρα στη βουλή ότι θα ζητήσει εξεταστική για τα υποβρύχια- ο Φον Δημητράκης και ο ανεκδιήγητος Χοντροβαγγέλας που αλληλοκαρφώθηκαν με πικρόχολα σχόλια και έδωσαν νέα διάσταση στα αμοιβαία αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλο.
Αλλά εκείνος που ξεπέρασε εαυτόν ήταν ο αδίστακτος Χοντροβαγγέλας που ούτε λίγο ούτε πολύ στο τέλος, αφήνοντας τον Αβραμό, κατηγόρησε τον Τσίπρα “ότι με το αίτημά του για σύσταση εξεταστικής επιτροπής εξυπηρετεί τα ύποπτα συμφέροντα της ομάδας Τζοχατζόπουλου που έχει στο κόμμα του!Τόσο απλά και τόσο καθαρά” δήλωσε ο ξεδιάντροπος συνταγματολόγος του κώλου που έβγαλε λάδι με τα “πορίσματά” του τον Άκη και τώρα θέλει να κάνει και από πάνω τον τιμητή…
Απόκαυκος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *