Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Παράδειγμα προς μίμηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Κατόπιν ερώτησης  των βουλευτών  των ΑΝΕΛ Γαβριήλ Αβραμίδη και Γιάννη Δημαρά για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των κομμάτων της συγκυβέρνησης προς τα ασφαλιστικά ταμεία διενεργήθηκε – κατά Βρούτση-τακτικός έλεγχος σε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ και έως 28.6.2013  το μεν ΠΑΣΟΚ όφειλε κύριες εισφορές μαζί με πρόσθετα τέλη ποσό 109.415,40 ευρώ για τη μισθολογική περίοδο απασχόλησης από 1.2.2013 έως 30.4.2013. Για την ίδια περίοδο το ποσό που όφειλε η Νέα Δημοκρατία ανήρχετο σε 256.061,49 ευρώ.

Και να σκεφθεί κανείς ότι ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος που ζητά από τους πολίτες να είναι εντάξει με τις ασφαλιστικές εισφορές ήταν και γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, που μαζί με τα γαλάζιο μαγαζί είναι από τους μεγάλους οφειλέτες του ΙΚΑ.
Παράδειγμα προς μίμηση οι γαλαζοπράσινοι συνέταιροι…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *