Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Τα τανκς και τα κανόνια δεν είναι μακαρόνια

Κορυφώνεται η σύγκρουση Φον Δημητράκη- Χοντροβαγγέλα!

Μεγίστη ενδοκυβερνητική σύγκρουση εν όψει, αφού δύο γίγαντες, ο Φον Δημητράκης και ο ανεπάληπτος Χοντροβαγγέλας διασταυρώνουν τα ξίφη τους στα σαμαρένια αλώνια και η χώρα άναυδη περιμένει την έκβαση της μονομαχίας με κομμένη την ανάσα!

Δεν είναι πολλοί οι μήνες που ο ύπουλος Χοντροβαγγέλας πέταξε από το πρωθυπουργικό αεροπλάνο τον Φον Δημητράκη,  προκαλώντας ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα στο πρεστίζ του υπουργού της Άμυνας της χώρας και διατηρώντας το προνόμιο να επιβιβάζεται σε αυτό, εκτός από τον πρωθυπουργό και η εξοχότητά του ως υπουργός των Εξωτερικών και όλου του σύμπαντος.
Μήνες έκρυβε μέσα του την προσβολή ο ευγενής υπουργός της άμυνας και περίμενε την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς. Και μια ρεβάνς μέσα στο σπίτι αυτού που τόλμησε να προσβάλει   το μεγαλείο του θα ήταν η καλύτερη εκδίκηση!
Έτσι- τώρα μάλιστα που έχουμε και πλεόνασμα- αποφάσισε ο Φον Δημητράκης  να κατεβάσει τα τανκς και τα αεροπλάνα στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης κάτι που είχε απαγορεύσει ο …Χοντροβαγγέλας, όταν ήταν υπουργός Άμυνας για λόγους οικονομικούς, όταν δεν είχαμε πλεόνασμα. Και μάλιστα να παρακολουθήσει την παρέλαση ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, μιας και ο Αντωνάκης και ο Χοντροβαγγέλας δεν τολμούν να ξεμυτίσουν από το γραφείο τους και  ούτε στην τουαλέτα δεν  πάνε μόνοι τους.
Βλέποντας το θρίαμβο του Φον Δημητράκη ο υπουργός των πέντε ηπείρων και των άπειρων ναυαγίων  σήμερα  με ιστορική ρηματική ανακοίνωση πληροφόρησε τον Φον Δημητράκη ότι “Τα άρματα δεν είναι για επίδειξη αλλά για άμυνα” , ζητώντας  παράλληλα την ανάκληση της απόφασης και δημιουργώντας σύγχυση για το αμυντικό δόγμα της χώρας μας, αφού για το ΠΑΣΟΚ  “η επιθεώρηση των αρμάτων γίνεται στον τόπο που είναι εγκατεστημένες οι μονάδες και όχι στη Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα, τα δε πολεμικά αεροσκάφη μας κάνουν υπερήφανους ως φρουροί του Αιγαίου και όχι με πτήσεις επίδειξης”, ενώ για τον Φον Δημητράκη η επιθεώρηση πρέπει να γίνεται στις πλατείες και ενώπιον του λαού, που αφού δεν έχει μακαρόνια θέλει να θαυμάζει τα τανκς!
Αναμένεται με αγωνία η αντίδραση  του Φον Δημητράκη…
Άρης Παπάρης, ο πολεμικός ανταποκριτής της σαμαρωμένης χώρας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *