Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Που βρεθήκατε βρε κλεφτοκοτάδες;

Νέα σχολική χρονιά στη Βόρειο Ήπειρο-Χωρίς βιβλία οι Ελληνικές τάξεις, διαβάζουμε σε σημερινή πρωϊνή βαρύγδουπη  ανάρτηση του τοπικού λαθρόβιου ιστολογίου.

Βρεθήκαμε την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς στο σχολείο «Α. Σέμε» των Αγ. Σαράντα, εκεί που στεγάζονται οι ελληνικές τάξεις, με το μεγαλύτερο αριθμό μαθητών απ’ όλα τ’ άλλα ελληνικά σχολεία” αναφέρει το δημοσίευμα και επειδή η ανταπόκριση είναι ανυπόγραφη νομίσαμε ότι ο Γιαννάκης ή ο περιφερόμενος “αναγνώστης” πήγαν στη Βόρεια Ήπειρο για επιτόπιο ρεπορτάζ για να δουν από κοντά την κατάσταση που επικρατεί εκεί.

Άλλωστε το “βρεθήκαμε” δεν αφήνει και πολλές αμφιβολίες. Όμως επειδή δεν πιστεύουμε σε φαινόμενα διακτινισμού, αφού ο πρώτος κατοικοεδρεύει μονίμως στα …σεισμόπληκτα και ο δεύτερος πέριξ της Νομαρχίας και δεν μπορούν να είναι ταυτόχρονα σε δύο μέρη, αρχίσαμε να ψάχνουμε στο διαδίκτυο για να δούμε από που έκλεψαν το θέμα οι αδιόρθωτοι κλεφτοκοτάδες του Epirus Gate που δεν έχουν το θεό τους σε θέματα δεοντολογίας, μιας με ό,τι κλέβουν χαίρονται και λογαριασμό δεν δίνουν στην διαδικτυακή κοινότητα που έχει πια κατακτήσει κανόνες με πρώτο και απαράβατο την αναφορά της πηγής από όπου ο κάθε μπλόγκερ αντλεί το δημοσίευμά του.
Έτσι σε δευτερόλεπτα διασταυρώσαμε ότι το δημοσίευμα ανήκε σε συνεργάτη του sfeva.gr που είναι ο διαδικτυακός τόπος της ΣΦΕΒΑ, της Συντονιστικής Φοιτητικής Ένωσης Βορειοηπειρωτικού Αγώνα, που κάνει και τις απαραίτητες διευκρινίσεις. Μιας οργάνωσης με γνωστή διαδρομή για την οποία δεν είναι της ώρας να αξιολογήσουμε τη δράση της,
Μάλιστα όσα ιστολόγια αναπαρήγαγαν το θέμα, ανέφεραν την βασική πηγή τους σεβόμενα πρωτίστως τον εαυτό τους και ύστερα τους αναγνώστες τους και την ευρύτερη διαδικτυακή κοινότητα.
Με την εξαίρεση των λαθρόβιων τοπικών κλεφτοκοτάδων…
Ramon, επί της δεοντολογίας

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *