Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ της υπόθεσης ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ!

Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι, υπό μυστηριώδη τρόπο, ο θάνατος του δημοσιογράφου Χαράλαμπου Ξεκουκουλωτάκη, μετά τα δημοσιεύματα στον Τύπο. Σύμφωνα με ανακοίνωση-απάντηση του Πανεπιστημίου στο οποίο εργαζόταν, η σορός του εκλιπόντα Χανιώτη δημοσιογράφου εντοπίστηκε την 1η Απριλίου του 2013 σε γκρεμό. Το θύμα είχε υποστεί πολλαπλές κακώσεις από πτώση ωστόσο φαίνεται να εκκρεμεί ακόμη το τελικό πόρισμα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 40χρονου.Ο θάνατος του δημοσιογράφου πάντως, εξακολουθεί να προκαλεί αναπάντητα ερωτήματα, καθώς βρέθηκε νεκρός σε μία περιοχή περίπου δέκα χιλιόμετρα έξω από το Eastbourn, σε γκρεμό, μακριά από κατοικημένη περιοχή

Εντύπωση προκαλεί και η νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου του Brighton, η οποία επιβεβαιώνει, πως το Πανεπιστήμιο οργάνωσε μια μνημοσύνη τελετή για τον Χάρυ, όπως ήταν γνωστός στους συναδέλφους του. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την 1η Μαΐου στην εκκλησία St Lawrence Church, στο χωριό Falmer. «Η εκκλησία ήταν γεμάτη και πολλοί μίλησαν για την ευγένεια την καλοσύνη και το γενναιόδωρο πνεύμα που τον χαρακτήριζαν», αναφέρει μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του πανεπιστημίου
Ο εκλιπών είχε γίνει γνωστός στο πανελλήνιο με την υπόθεση Μαρκογιαννάκη το 2006
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τότε υφυπουργός Δημόσιας Τάξης εξαπέλυε βαρύτατους χαρακτηρισμούς, σε εκδήλωση στα γραφεία τοπικής οργάνωσης στα Χανιά, κατά του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Λινού, παρουσία κόσμου, δημοσίευμα που οδήγησε τον κ. Μαρκογιαννάκη στην παραίτησή του.
Σε δηλώσεις του στον Τύπο, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι δεχόταν πιέσεις και απειλές για τη ζωή του: «Φοβάμαι για τη ζωή μου, δέχομαι απειλές…», είχε αναφέρει.

Ο Χ. Ξεκουκουλωτάκης είχε μετακομίσει στο Λονδίνο από το 2008, όπου εργαζόταν ως επικεφαλής Ακαδημαϊκών Υποθέσεων στο κολέγιο Beneficial Outreach Center και παράλληλα συνέχιζε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στα παιδαγωγικά και στην αγγλική γλωσσολογία.

Στο μεσοδιάστημα ωστόσο, και συγκεκριμένα στις εκλογές του 2012, είχε κάνει πάλι την εμφάνισή του στα πολιτικά δρώμενα στη χώρα, αφού είχε τεθεί ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Ένωσης Κεντρώων.
Τελευταία εργαζόταν στο Πανεπιστήμιο ως International Officer στο φορέα UNISOR, που έχει αντικείμενο την απασχόληση εργατικού δυναμικού στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα στην Αγγλία, ενώ στις αναφορές φαίνεται να είχε και εργασιακή σχέση και με το School of Pharmacy and Biomolecular Sciences.

Ο θάνατός του έγινε γνωστός έπειτα από ανακοίνωση του Πανεπιστημίου του Brighton της Βρετανίας, στο οποίο εργαζόταν τα τελευταία χρόνια. Ο 41χρονος πέθανε τον Απρίλιο του 2013, κάτω από τραγικές συνθήκες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο του ιδρύματος.

Πηγη:  ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *