Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μπλογκάροντας στη θρασύτητα

“Ό,τι θυμάται χαίρεται” η περιφερόμενη όρνιθα του τοπικού ορνιθοτροφείου που κατηγορεί την νέα Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Ηπείρου- Δ. Μακεδονίας, γιατί δεν προκήρυξε τις θέσεις των συμβούλων της και είτε διατηρεί τους προηγούμενους, είτε φυτεύει νέους, χωρίς να σέβεται τους εκατοντάδες πτυχιούχους με τα μεταπτυχιακά που λιώνουν στην ανεργία.
Όπως καλή ώρα  έκανε η κυρία Μπάστα που τον προσέλαβε ως ειδικό σύμβουλο σε θέματα τύπου και επικοινωνίας κατόπιν διαγωνισμού και με διαφανείς διαδικασίες, μια θέση όμως που την έχασε κατόπιν των δοσοληψιών που άνοιξε με την δικαιοσύνη, μιας και κατηγορήθηκε μαζί με έτερον Καππαδόκη για εκβιασμό τοπικού βουλευτή, που τότε βρισκόταν στο ίδιο κόμμα με την τότε Γενική Γραμματέα, αφού ο λαμπρός αυτός ειδικός σύμβουλος παράλληλα με τις συμβουλές που έδινε στην κ. Μπάστα εκτελούσε και τις διαταγές του τοπικού ορνιθοτροφείου για την εκτέλεση του εσωκομματικού αντιπάλου.
Από τότε ο “ειδικός αυτός σύμβουλος” όταν αναλαμβάνει κάποιος νέος γραμματέας στην Περιφέρεια και πρόκειται να στελεχώσει το γραφείο του, του σέρνει και έναν φιλιππικό προκαταβολικά, γιατί προφανώς με ό,τι θυμάται …χαίρεται!
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *