Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Λευκή πετσέτα από τον Κασσή

Την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ και το συσσωρευμένο άγχος για την επόμενη μέρα του κόμματος εξέπεμψε σήμερα ο Μιχάλης Κασσής σε πρωινή συνέντευξη του σε αθηναϊκό κανάλι.

  Εκεί λοιπόν έχοντας εμφανώς χάσει την ψυχραιμία του είπε στον Μηλιό από τον Σύριζα να κάνει λίγο υπομονή, αφού ακόμη δεν έχουν πάρει την κυβέρνηση. Την ίδια ώρα χθες σε τοπικό κανάλι ο έτερος της παράγκας, Στέφανος Ζούμπας, παρά τις πιέσεις που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο αρνήθηκε να πει, αν η παράταξη του ΠΑΣΟΚ θα κατεβάσει συνδυασμό στις περιφερειακές εκλογές!
Η απώλεια δε της ψυχραιμίας από τον κ. Κασσή και η απογοήτευσή του φαίνεται και από ένα άλλο γεγονός, που είναι η άρνησή του να παρευρεθεί στην χθεσινή σύσκεψη της ΠΕΔ που θα συζητούσε το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Δωδώνης καθώς και τα προβλήματα που έχουν σχέση με την κτηνοτροφία με το αιτιολογικό ότι αποδοκιμάστηκε από ένα μικρό μέρος κατευθυνόμενων παραγωγών,  που  τώρα ας βγάλουν αυτοί το φίδι από την τρύπα, μιας και ο ήρωάς μας δεν μπορεί μετά τις προσωπικές του και οικογενειακές του θυσίες να  συμμετέχει σε άλλη μια κουβέντα με γενικόλογες υποσχέσεις και επικοινωνιακές πομφόλυγες.
Και αντί αυτών των συζητητήσεων προτίμησε την επιστημονική και εξιδεικευμένη συζήτηση στο πρωινό του Μέγκα, όπου έλαμψε με  τις απόψεις του στα θέματα της εκπαίδευσης  και τα λαμπρά του Ελληνικά, γοητεύοντας για μια ακόμη φορά το πανελλήνιο με το επίπεδο του πολιτικού του λόγου και διαφημίζοντας τα αξιοθέατα του τόπου μας
Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *