Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μίλησε ως πολιτικός και όχι ως κατηγορούμενος ο Άκης

Μίλησε, λένε, ως …πολιτικός και όχι ως κατηγορούμενος ο Άκης. Με άλλα λόγια ως κοινός ψεύτης, αφού η βασική δραστηριότητα αυτής της φάρας που ονομάζονται “πολιτικοί” είναι να λένε ασυστόλως ψέμματα, μιας και το ακροατήριό τους αρέσκεται σε παραμύθια.
Βέβαια ως πολιτικός και όχι ως φιλόσοφος μίλησε  στο φιλοσοφικό συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ  και ο Σημίτης, που λέγοντας μισές αλήθειες- που είναι και τα χειρότερα ψέμματα- προκάλεσε το θαυμασμό αυτών που οργίασαν στην περίοδο της κυριαρχίας του.
Βέβαια ο ο κιμπάρης Άκης “αναλαμβάνοντας” τις ευθύνες του, ζήτησε και μια συγνώμη από τους συντρόφους του- ίσως γιατί δεν πρόφτασε να αρπάξει περισσότερα- κάτι που δεν έκανε σε καμιά στιγμή της ιδιόμορφης απολογίας του ο ξινός κάτοικος της οδού Αναγνωστοπούλου και πουλέν των παρ’ ημίν γιαλαντζί αστών, που δεν έκανε την παραμικρή αυτοκριτική για όσα θαυμαστά έγιναν την περίοδο της βασιλείας του, όπου έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα από την έφοδο των κάθε λογής τρωκτικών στα κρατικά ταμεία.
Λες και στην οκταετία του ήταν άλλος πρωθυπουργός και αυτός ήταν απλώς ένας ανεύθυνος άρχοντας που δεν αντιλήφτηκε καν τι γινόταν ούτε στα διπλανά από το δικό του γραφεία.
Και να φανταστείς ότι κρατούσε και μπλοκάκι όπου κρατούσε συνέχεια σημειώσεις, γεγονός που προκάλεσε προφανώς και τον θαυμασμό του Άκη που μιμούμενος τις συνήθειες του Σημίτη-αφού κάθε συνεπής σοσιαλιστής έχει ως πρότυπό του και έναν αστό και  προσπαθεί να του μοιάσει- άρχισε  και να κρατά και αυτός μπλοκάκι όπου κατέγραφε τα πάντα με αποτέλεσμα τη γνωστή κατάληξη.
Μόνο που δεν φρόντισε να μάθει από τον Σημίτη ότι στο μπλοκάκι μας δεν γράφουμε τις επαγγελματικές  δοσοληψίες μας αλλά τα ψώνια της Δάφνης
Άρης Παπάρης, ειδικός πασοκολόγος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *