Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Εκκλησία το κοινοβούλιο

Ιστορική η σημερινή ημέρα για την Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών, καθόσον  ο βουλευτής των Κεκαυμένων Ελλήνων Κ. Γιοβανόπουλος, αφού απέτυχε να ικανοποιηθεί το αίτημά του να διακοσμηθεί η αίθουσα της ολομέλειας της βουλής με εικόνες αγίων, ζήτησε  με επιστολή του από τον Μεϊμαράκη να κτισθεί εικονοστάσι στο κοινοβούλιο και μάλιστα προσφέρεται ο ίδιος να το κτίσει με δικά του έξοδα για να μπορεί να προσεύχεται στον Μεγαλοδύναμο, αφού είναι αδιανόητο σε μία ορθόδοξη χριστιανική χώρα να διστάζουμε ή να αδρανούμε να ομολογήσουμε την πίστη μας.

Πληροφορίες από το προεδρείο της βουλής που δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί αναφέρουν ότι επίκειται και αίτημα του Λοβέρδου Λοβερδιάδη να αρχίζουν οι καθημερινές συνεδριάσεις  με την απαγγελία  του ” Πιστεύω” και μάλιστα ότι προσφέρεται ο ίδιος προς τούτο, μιας και δεν μπορεί να νοηθεί σύγχρονη σοσιαλιστική σκέψη, χωρίς προσευχές και θυμιάματα, πράγμα που το καθιέρωσε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των ιερών γραφείων της Νέας Ελλάδος.

Αναμένεται με αγωνία η ρελάνς Βενιζέλου
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμονική ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *