Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έρχεται το γαμόσημο

Ένα καυτό πολιτικό δίμηνο είναι αυτό που θα ζήσουμε από τον Σεπτέμβρη και μετά. Αρχής γενομένης από τη ΔΕΘ και με σημείο αιχμής τις γερμανικές εκλογές, πολλά από όσα θεωρούσαμε ως βεβαιότητες θα αρχίσουν να καταρρέουν. Με πρώτη και καλύτερη την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις δημοσκοπήσεις.

Και μιας και μιλάμε για δημοσκοπήσεις ήδη σε έρευνα της Κάπα Research παρατηρείται έντονη στροφή στις προτιμήσεις των Ελλήνων για τους συμμάχους μας στο εξωτερικό με τον παραδοσιακό αντιαμερικανισμό να ξεφουσκώνει, τον ευρωσκεπτισμό να γιγαντώνεται , με τις ελπίδες για Κίνα και Ρωσία να αυξάνονται και τη Γαλλία να θεωρείται η πιο φιλική χώρα. Της οποίας φιλτάτης Γαλλίας ο Πρόεδρός της …ο Ολαντρέου θεωρείται από άλλη διεθνή τώρα δημοσκόπηση ο χειρότερος ηγέτης στον κόσμο.Μάλιστα στη δεκάδα με τους χειρότερους ηγέτες δεν φιγουράρει ο δικός μας Σαμαράς, μιας και στην Ελλάδα, ως γνωστόν, δεν υπάρχουν εδώ και καιρό ηγέτες και αυτή κυβερνάται από τον αυτόματο πιλότο της Μέρκελ.

Σεισμόσημο.’Ετσι θα ονομάζεται ο νέος φόρος που θα κληθούμε να πληρώνουμε σε λίγο κατ’ απαίτηση της τρόικα, μιας και δεν μπορεί να επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός από ενδεχόμενες φυσικές καταστροφές, όπως σεισμοί, καταποντισμοί, πυρκαγιές και τα σχετικά.
Με τη φόρα δε που έχουν πάρει οι δανειστές μας είναι βέβαιο ότι οσονούπω έρχεται και το γαμόσημο, μιας και στις σεισμικές δονήσεις περιλαμβάνονται και οι οργασμοί, που απαγορεύονται να τους απολαμβάνουν χωρίς τα ανάλογα τέλη οι νότιοι λαοί και που προκαλούν τον φθόνο των ανέραστων βορείων

 

Και μέσα σε αυτό το κλίμα της ευδαιμονίας έρχεται και ο Χοντοβαγγέλας που κατασπάραξε τον μισό θαλάσσιο πλούτο της Σκοπέλου και με περισπούδαστο άρθρο του στο Έθνος θεωρεί- έμπλεως αισιοδοξίας- εφικτή  την έξοδο της χώρας από την κρίση αρκεί  “να συσπειρωθούν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας γύρω από το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης που ξανακάνει την Ελλάδα αυτοδύναμη και ισότιμη μέσα στην Ευρώπη”

Λόγια φυσικά όπως πάντα του αέρα, αφού κανένα τέτοιο σχέδιο δεν υπάρχει και όλα έχουν αφεθεί στο έλεος της Παναγίας και της Μέρκελ.
Το Γιαννώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *