Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Γ. ΝΤΟΤΗΣ: “ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Ο κ. ΚΑΨΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΠΩΓΩΝΙ”

Με δελτίο τύπου η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Πωγωνίου «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι», καταγγέλλει την αδιαφορία της δημοτικής αρχής  για την ποιότητα του νερού σε μια σειρά από διαμερίσματα του δήμου, γεγονός που δημιουργεί κατά την αντιπολίτευση μια κατάσταση επικίνδυνη για τη Δημόσια Υγεία των κατοίκων πολλών χωριών του Πωγωνίου.

Στο πλαίσιο των θεσμικών καθηκόντων της και ύστερα από επισκέψεις στο Αντλιοστάσιο στους «ΑΓΙΟΥΣ» , και την Υδρομάστευση στο Μπιτσικόπουλο Νεμέρτσικας. διαπιστώθηκε η εγκατάλειψη που επικρατεί και που είναι αποτέλεσμα της αδιαφορίας και της ανευθυνότητας του κ. Καψάλη και του Αντιδημάρχου του.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση ” Η συντήρηση των υφιστάμενων υδρομαστεύσεων πηγών, των στοών υδρομάστευσης, των δεξαμενών συγκέντρωσης, ο απαραίτητος έλεγχος και καθαρισμός των εγκαταστάσεων καθώς και οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στις υφιστάμενες υδρομαστεύσεις και στις εγκαταστάσεις έπρεπε να αποτελούν για αυτούς πρώτη προτεραιότητα , και όχι προεκλογικό εργαλείο εξυπηρετήσεων.

Στη συνέχεια η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του κ. Γιάννη Ντότη αναφέρεται σε περιπτώσεις που η Δημοτική Αρχή, αυθαίρετα και χωρίς καμία γνώση του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει προβεί σε ενέργειες( Μπιτσικόπουλο, Κακόλακκο και Κεφαλόβρυσο) που πέρα από την απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου από τον κ. Καψάλη και τον Αντιδήμαρχο του, την έλλειψη σεβασμού στη Νομιμότητα την  έλλειψη Διαφάνειας στην λειτουργία της Δημοτικής Αρχής αποτελούν πολιτικές επικίνδυνες για την κοινωνία.

Και η ανακοίνωση- καταγγελία καταλήγει:” Μετά τη σημερινή δημοσίευση καλούμε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης, να λάβουν άμεσα θέση, καθώς πλέον δεν μπορούν να επικαλούνται άγνοια, να επιτρέπουν σε κάποιους αυθαίρετες ενέργειες προσωπικής επίδειξης δύναμης, ή να σιωπούν μπροστά σε επικίνδυνες ακροβασίες με τη Δημόσια Υγεία.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *