Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έκανε πάλι το θαύμα της

Κυβέρνηση των θαυμάτων η σαμαροκυβέρνηση και λίγες μέρες πριν από τη γιορτή της θαυματουργού Παναγίας είπε να την προλάβει και να κάνει πρώτη το θαύμα της.
Έτσι διόρισε τους νέους Γραμματείς και Φαρισαίους στην θέση αυτών που ανήκαν στη Δημαρ και που είχαν παραιτηθεί και ανάμεσά τους διόρισε και την κ. Μουκίου στη Γενική Γραμματεία Εθνικού Κέντρου, Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.
 Μια γραμματεία  που όμως έχει εξαγγελθεί ότι βρίσκεται υπό ..κατάργηση! Είναι προφανές ότι η κ. Μουκίου έχει άγιο στο Μαξίμου, που είναι αρμόδιο για αυτούς τους διορισμούς, αλλιώς δεν εξηγείται ο διορισμός της σε μια εποχή, που ο Σαμαράς μας τα έχει πρήξει με τις διακηρύξεις του για μικρότερο κράτος.
Το γεγονός όμως θορύβησε την άλλη αγία του λαμπρού υπουργείου, που ακούει στο όνομα Εύη Χριστοφιλοπούλου που απείλησε με παραίτηση αλλά τελικά όλα διευθετήθηκαν και τώρα είμαστε εν αναμονή του επομένου κυβερνητικού θαύματος
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *