Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

De profundis από τον Άδωνι…

Δεν πέρασαν 24 ώρες που ο Παπα-γελάς τον χαρακτήρισε ως “κομμάντος έτοιμο για δράση” και ο εθνικός τηλεβιβλιοπώλης εισέβαλε στο πρωινό του Μέγκα και σε μια συνέντευξη ποταμό μίλησε για όσα ταλανίζουν την χώρα και φυσικά την υγεία, παρουσιάζοντας εαυτόν ως συνεχιστή των λαμπρών παραδόσεων που άφησαν οι αναμορφωτές της,  Αλέκος Παπαδόπουλος και Λοβέρδος Λοβερδιάδης.
Ο ίδιος μάλιστα είχε την πρόνοια να χαρακτηρίσει την χειμαρρώδη εμφάνισή του ως ιστορική και de profundis εξομολόγηση ενός πολιτικού που είπε επιτέλους την αλήθεια που θέλει να ακούσει ο λαός.
Ο Άδωνις έφυγε όπως ήλθε, με ψηλά το κεφάλι ευχαριστώντας τον μέγα τιμονιέρη Αντώνη Σαμαρά που του έδωσε τη δυνατότητα να σώσει τη χώρα και  για τον οποίο έτρεφε πάντοτε αισθήματα θαυμασμού για την φιλαλήθειά του και τη συνέπεια λόγων και έργων κάτι που χαρακτήριζε και την αφεντιά του αλλά και με ένα μικρό παράπονο για τους ευγενείς παρουσιαστές του Μέγκα.
Όχι πως οι άνθρωποι τον είχαν δυσκολέψει με τις ερωτήσεις τους. Μονότερμα τους έπαιζε και οι πάσες που του έδιναν ήταν σαν αυτές που λένε στο ποδόσφαιρο” πάρτο και βάλτο”. Μόνο που οι αμφιτρύωνες δεν του έδωσαν την ευκαιρία  να παρουσιάσει την διαφήμιση με τη θαυματουργή σίτα που μας σώζει από τα τσιμπήματα των κουνουπιών και που οι παρτίδες της βρίσκονται στο τέλος της.
Έβλεπε και ξανάβλεπε ο Άδωνις τον νερόβραστο διαφημιστή να διαφημίζει την πραμάτεια του και τις εκπτώσεις του λαμπρού προϊόντος που σώζει ζωές και του ανέβαινε η πίεση!
Ναι! Αν τον άφηναν σήμερα στο Μέγκα να διαφημίσει και την περίφημη σίτα, τότε πράγματι η de profundis εξομολόγηση δεν θα ήταν μόνο ιστορική αλλά και ανεπανάληπτη
Άρης Παπάρης

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *