Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κόκκινος συναγερμός

Κόκκινος συναγερμός επικρατεί στην κυβέρνηση για το αποτέλεσμα της αποψινής ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο στη βουλή αλλά και τις πληροφορίες για τις αντιδράσεις μερικών βουλευτών.
Μάλιστα το Μαξίμου ανησυχούν οι φήμες ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης θα προσέλθει στη βουλή ντυμένος τραβεστί για να τονίσει τον χαρακτήρα του νομοσχεδίου και τον κύριο Αντιπρόεδρο έχουν προβληματίσει οι πληροφορίες ότι ο ημέτερος Μιχάλης Κασσής σχεδιάζει συμβολικό χάπενιγκ, μιμούμενος την ενέργεια του Λευτέρη Καλπογιάννη. ‘Οχι δεν θα αιχμαλωτίσει την κάλπη, αφού η ψηφοφορία θα γίνει δια ανατάσεως της χειρός αλλά την ώρα που θα πει το ΝΑΙ για τελευταία φορά βεβαίως, θα απελευθερώσει ως δείγμα πολιτικής χειραφέτησης την γνωστή πουλακίδα Κρανούλας και πέρα χώρας για να δείξει τη σφοδρή αντίθεσή του στο πολυνομοσχέδιο και τις μελλοντικές του κινήσεις, που κρατούν σε αγωνία τους πολυπληθείς θαυμαστές του
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ
ΥΓ: Διαψεύδονται μετά βδελυγμίας  οι πληροφορίες ότι για να μη προβεί στη συμβολική αυτή ενέργεια ο γενναίος Κασσής ζήτησε από τον Χοντροβαγγέλα να τύχει ενός καταλλήλου μασάζ από την εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κυρία Μισέλ, αφού κάτι τέτοιο αντιβαίνει στις αρχές του αλλά και στις αρχές του σοσιαλιστικού κόμματος στο οποίο ανήκει.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *