Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

ΣΥΡΙΖΑ: Η μαρμάγκα έφαγε τους πασοκογενείς

Όλοι θα πρέπει να θεωρούν εαυτόν κερδισμένο στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτα πρώτα ο ίδιος ο Τσίπρας, γιατί το συνέδριο βγήκε χωρίς παρατράγουδα ολκής και πολιτικά κείμενα. Βέβαια το ότι σε αυτά διαφαίνεται να επικρατεί η απόλυτη τροτσκιστική σκέψη του Μήλιου και του Τσακαλωτου είναι κάτι που θα απασχολήσει όχι μόνο το ΣΥΡΙΖΑ αλλά την ίδια την πολιτική ζωή του τόπου, αφού φημίζονται για τις ακραίες και απόλυτες θέσεις τους. Φυσικά η μαρμάγκα έφαγε όλους τους πασοκογενείς Κοτσακάς,  Μιχελογιαννάκης, Κουρουπλής, Σακοράφα τελείως απόντες. Όσο για την Αριστερή Πλατφόρμα του Λαφαζάνη; Με 30% δεν μιλάμε για τάση ή ρεύμα. Αλλά για κόμμα μέσα στο κόμμα.

Στο πράσινο γαλατικό χωριό όλα μπορούν να συμβούν. Τελικά είναι ξεκάθαρο. Όσο θα υπάρχει κόσμος που θα ψηφίζει ΠΑΣΟΚ μέχρι Δευτέρας παρουσίας θα υπάρχουν και επαγγελματίες της εξουσίας που θα τους εκμεταλλεύονται. Τελευταίο κρούσμα φυσικά ο Χρήστος Παπουτσής, που αφού δημιούργησε την Κίνηση 75 για να έχει τρόπο να ασκήσει πίεση στον Βενιζέλο “ντίλαρε” τη θέση με τα 10 χιλιάρικα το μήνα. Και κάπως έτσι η ζωή στο όμορφο γαλατικό χωριό των Πασόκων συνεχίζεται!

Όποιος είναι μάγκας ας απαντήσει: Αν η Δημ.Αρ ήταν ακόμη στη κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ θα συναινούσε τόσο ξεδιάντροπα στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές;

Καταργούν το πενθημερο, τις υπερωρίες και το οκτάωρο! Καταργούν το πενθημερο, τις υπερωρίες και το οκτάωρο! Καταργούν το πενθημερο, τις υπερωρίες και το οκτάωρο! Αυτο, τιποτα άλλο..

Το Γιαννιώτικο Λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *