Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Όταν το θράσος περισσεύει…

Χωρίς περαιτέρω σχόλια…

  • Ήμουν και εγώ εκεί. Με την πρόσκληση στο χέρι πέρασα τον έλεγχο της κεντρικής εισόδου του Τάε Κβον Ντο και βρέθηκα στην κατάμεστη αίθουσα που θα διεξαχθεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Με νωχελικό βημα κατευθύνθηκα προς την θέση μου. Πολλά πρόσωπα μου φάνταζαν οικεία. Χαιρέτησα αρκετούς γνώριμους από αγώνες του παρελθόντος. Πλατιά χαμόγελα, στιβαρές χειραψίες, ζεστά καλωσορίσματα. Το κλίμα πανηγυρικό και η βαβούρα μεγάλη. Σαν τα παλιά συνέδρια του ΠΑΣΟΚ. Λογικό αν σκεφθείς ότι σημαντικός αριθμός των συνέδρων έχει ψηφίσει, κάμποσες φορές στο παρελθόν, ΠΑΣΟΚ.
    Η αναστάτωση μεγάλη, σαν τη συγκίνηση μου γιά την απροσδόκητη επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας.
    Ένεκα της ψυχολογίας μου και της ευαίσθητης φύσης μου, ένεκα και του πανδαιμόνιου, δεν είμαι σίγουρος αν είδα πορτραίτα του Φλωράκη, του Κύρκου, του Παπαγιαννάκη, του Κωνσταντόπουλου. Σίγουρα δεν είδα της Δαμανάκη.Ούτε καν του Ανδρέα. Κρίμα, τόσοι οπαδοί του είναι μαζεμένοι.
    Με αυτά και με εκείνα έφτασα στη θέση μου. Άραξα κανονικά και γιά λίγο έκλεισα τα μάτια μου. Όταν τα άνοιξα έπαθα σοκ. Στα διπλανά καθίσματα, ένθεν κακείθεν, είδα τον Φωτόπουλο της ΓΕΝΟΠ, είδα τον Βαλασόπουλο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, είδα τον Κοτσακά, είδα….,είδα…,είδα…..
    Προς στιγμήν, ένοιωσα πως γύρισα από εκεί που έφυγα, μέγας θυμός με πλημμύρισε και ενώ η πίεση μου χτυπούσε κόκκινο, ευτυχώς ξύπνησα.
    • Αρέσει σε 9 άτομα.
    • Απόκαυκος Εξ Ιωαννίνων Σαν το θυμό που νιώθουμε όλοι εμείς, που πάντοτε συνειδητά στην “απέξω” βλέπουμε να κάνετε τις Αρσακειάδες, σαν να μην γλείψατε ποτέ μετά μανίας μέχρι και το τελευταίο κόκκαλο που σας πρόσφερε η εξουσία και τώρα κάνετε τις λευκές περιστερές….
    • Vaggelis Malesios Άλλο οι απογοητευμένοι και άλλο οι αποτυχημένοι……άλλο οι θυμωμένοι και άλλο οι μικρόψυχοι τάχατες διωγμένοι…άλλο αυτοί που έμειναν απ΄έξω και άλλο αυτοί που οι κολαούζοι τους, τους πέταξαν απ΄έξω. Η μεγαλύτερη δυστυχία του πολιτκού συστήματος είναι οι ανεπαρκείς παρακοιμώμενοι, οι γλοιώδεις οσφυοκάμπτες, οι πολιτικές κοκότες που εμφανίζονται σήμερα ως χειμαζόμενοι, ως θυμωμένοι για να φτύσουν εκεί που έγλυφαν, γιά να αθροισθούν με τους αδικημένους. Οι ανίκανοι ποτέ δεν παραιτούνται και πάντα υποκρίνονται.
    • Απόκαυκος Εξ Ιωαννίνων Όλα και όλοι αυτοί που αναφέρονται δεν μας αφορούν! Αφορούν τα κατάλοιπα του κάθε λογής ΠΑΣΟΚ, που οδήγησαν τη χώρα στην ηθική, πολιτιστική, πολιτική και οικονομική παρακμή, που ζούμε εδώ και καιρό. Καιρός να εξαφανιστούν από προσώπου γης όλες αυτές οι μορφές ενός κακέκτυπου σοβιετισμού που με τις γνωστές συνταγές του εν Ελλάδι παλαιοκομματισμού ασέλγησαν επί των ορομάτων μας…Δεν δικαιούνται πλέον …να ομιλούν και οι λοχαγοί του φευδεπίγραφου εκσυγχρονισμού, που έδωσε και τη χαριστική βολή στην καθημαγμένη από παντού κοινωνία μας. Ολίγη αυτοκριτική αλλά και αυτογνωσία δεν θα έβλαπτε! Μετρηθήκατε, ζυγιστήκατε και δεν βρεθήκατε μόνο ελλειπείς …Βοά ο κόσμος!
    • Vaggelis Malesios Μεγάλα τα ελλείματα της ψυχής. Και ο φθόνος μεγάλος. Θολώνει την κρίση “αμόρφωτων ακολούθων” και κινεί το νού τους.Ψυχικά ανήμποροι για ένα βήμα προς την αυτογνωσία, βουτάνε τις σκέψεις τους στο δηλητήριο. Το ίδιο δηλητήριο που έχυσαν για να “σκοτώσουΔείτε περισσότερα
    • Απόκαυκος Εξ Ιωαννίνων Ε, όχι και να φθονήσουμε τους Μαλεσιανούς πρόσφυγες που το μόνο στίγμα που άφησαν στα Γιάννενα ήταν κανένα καλό χαρτί από το χρηματιστήριο του κάθε τυχάρπαστου Αθανασούλη, που το αγοράζουμε στην τιμή χ και το πουλάμε στην τιμή ψ! Θράσος που έχουν τα σημιτικά ποντίκια! Και αν θέλεις να δοκιμάσεις τα επιχειρήματά σου, ιδού τα Γιάννενα, ιδού και πεδίο δόξης λαμπρό…Σε λυπάμαι!Μέγιστο το έλλειμμα ήθους, θάρρους και αυτογνωσίας…
    • Vaggelis Malesios Κρίμα που έχασες την ψυχραιμία σου και κατέφυγες στην λάσπη .Όμως μια και το διέπραξες τουλάχιστον έπρεπε να το κάνεις ολοκληρωμένα. Γιατί οι λάσπες που μου έρριξαν, όπως τώρα εσύ, πριν 10 χρόνια ο Γ.Κουρής και η ΑΥΡΙΑΝΗ,περιελάμβαναν εκτός από την “μπάζα” που έκανα, σύμφωνα με τον ισχυρισμό σου, από τα χρηματιστηριακά μου παιγνίδια και τις “μπάζες” που έκανα με τις μίζες που πήρα από την SIEMENS για να δώσω το έργο της ασφάλειας των ολυμπιακών αγώνων του 2004 το περίφημο C4I και την βίλα που μου παραχώρησε ο Αθανασούλης ως αντάλλαγμα για να πάρουν το έργο αυτό.Σου τα θυμίζω αυτά για να “διευκολύνω” το συκοφαντικό έργο σου ,μια και κατέφυγες στον βόθρο του Γ.Κουρή και της ΑΥΡΙΑΝΗΣ για να πάρεις τα υλικά της επίθεσης που κάνεις στο πρόσωπό μου.Όμως το να χτυπάει κάποιος δημόσια την ηθική υπόσταση ενός ανθρώπου κρυπτόμενος πίσω από την κουκούλα της ανωνυμίας όπως εσύ, είναι δείγμα έλλειψης ηθικής.Είναι δείγμα δειλίας και απόδειξη προβληματικής και φασίζουσας προσωπικότητας.Βγάλε λοιπόν την κουκούλα και τότε μπορείς να συνεχίσεις να μας βρίζεις και να με συκοφαντείς. Τέλος όσον αφορά την πρόσκληση-προκληση που μου έκανες ” Και αν θέλεις να δοκιμάσεις τα επιχειρήματά σου, ιδού τα Γιάννενα, ιδού και πεδίο δόξης λαμπρό…” δεν έχω αντίρρηση να την αποδεχτώ ,αλλά αυτό προυποθέτει πως θα βγάλεις την κουκούλα της ανωνυμίας και θα μας πεις ποιός είσαι,αλλιώς η πρόσκλησή σου καθίσταται ένας θρασύδειλος λεονταρισμός. Ξέρω πως ματαιοπονώ. Είναι πολύ αργά να λυτρωθείς από τα ψυχοσύνδρομα που παλαιόθεν σε κατατρύχουν …
    • Απόκαυκος Εξ Ιωαννίνων Βαγγελάκη, υφυπουργίσκε της μεγάλης των μπάτσων σχολής, προσκυνητή του Καντιώτη και της κάθε κοσμικής εξουσίας, είσαι κατά την προσφιλή σου έκφραση ένα καμένο χαρτί και μόνο για πλάκα σε παίρνουμε. Ποσώς με ενδιαφέρουν οι δοσοληψίες σου με τους Κουρήδες, εγώ αναφέρθηκα στις συμβουλές που έδινες στους γιατρούς των Ιωαννίνων, που γελάνε για το χάλι σου.
    • Απόκαυκος Εξ Ιωαννίνων Σαν τι θα σε θυμούνται στα Γιάννενα; Ένα απόλυτο μηδενικό!
    • Απόκαυκος Εξ Ιωαννίνων Όσο για τα ψυχοσύνδρομα, έλα να μου τα θεραπεύσεις! Θα είναι η μόνη ιατρική πράξη που θα κάνεις στη ζωή σου, μιας και στην προσωποπαγή θέση του Διευθυντού του ΕΣΥ που εξασφάλισες-ελέω βουλής- καλοπερνάς και ψυχαναλύεις, ενώ οι συνάδελφοί σου με προσόντα ασύγκριτα αγωνίζονται για τον επιούσιο

      • Vaggelis Malesios συνέχισε το λασπολογικό,θρασύδειλο,φασιστοειδές παραλήρημά σου κρυπτόμενος στην κουκούλα της ανωνυμίας σου…
      • Απόκαυκος Εξ Ιωαννίνων Την ώρα που έχεις στην κατοχή σου… ψυχογραφήματα, που με κατατρύχουν και μάλιστα παλαιόθεν, το Απόκαυκος σε πειράζει; Όλοι εδώ επάνω ξέρουν ποιος είναι ο Απόκαυκος και ποιος ο …Μαλέσιος! Έλα να περπατήσουμε στην αγορά της πόλης για να διαπιστώσεις την αποδοχή σου. Όσο για το σύνδρομο με τις κουκούλες, παρατηρώ ότι σου άφησε αρκετά κατάλοιπα το πέρασμά σου από τη μπατσοσχολή. Κρίμα που δεν σε αξιοποίησε ο Δένδιας, αφού μια μούρη είστε…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

2 Σχόλια

  1. κωστας says:

    Xαίρομαι γιατί σας ξαναβρήκα μπροστά μου,χαίρομαι για τον Θανάση τον Νικολαΐδη,χαίρομαι και για τον Στέφανο,χαίρομαι γιατί σας βρήκα όρθιους και συνεπείς,λυπάμαι για τους τσάτσους του Αθανασούλη σίγουρα ο κ.Μαλεσιογλύφτης "χτυπάει τα πέταλα…..",μάλλον τον διακατέχει το σύνδρομο της "άπνοιας". Ψάχνει για βήμα,αφήστε τον στην αφάνεια από το ίδιο σύστημα που τον ανέδειξε,αγκαλιά με τον δεξιόστροφο "Κυρ Φωτη"-δεν πρόλαβε να τον κάνει πρόεδρο κάποιου νοσοκομείου,έστω και στο Καστελόριζο του ΓΑΠ.Το μόνο που του αξίζει είναι ένα τραγούδι του Πάνου Τζαβέλα,"ο Κυρ Παντελής".
    Κώστας Μπουλέκος-boriattika.blogspot.gr

  2. apokaukos@gmail.com says:

    Και εμείς χαιρόμαστε, Κώστα, που σε βρίσκουμε μετά από τόσα χρόνια! Έχεις τους πιο θερμούς χαιρετισμούς από όλους μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *