Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Και όπου φύγει, φύγει ο Αντιπρόεδρος!


Τα προπύργια που έγιναν εφιάλτης


ΑΧΑΪΑ: Δημοσκόπηση κόλαφος 
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Άγριες αποδοκιμασίες και φυγάδευση
Το αστρονομικό ποσοστό του 5% στο ευαγγελικό ΠΑΣΟΚ δίνει το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρία DATA RC στην Αχαΐα, για λογαριασμό της εφημερίδας «Πελοπόννησος»
Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου στον νομό, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 25,8%, η Νέα Δημοκρατία 15,5%, το ΠΑΣΟΚ 5%, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» 6,1%, η Δημοκρατική Αριστερά 3,1%, η Χρυσή Αυγή 7,6%, το ΚΚΕ 4,5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,7% και άλλο κόμμα 5,4%.
Τα δημοσκοπικά αυτά στοιχεία αποτελούν πραγματικό κόλαφο για τους Γιωργάκη( η Αχαία είναι η περιφέρεια που “εκλέγεται”) και Χοντροβαγγέλα, αφού το ποσοστό που συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ στην ιδιαίτερη πατρίδα του ιδρυτή του κόμματος δείχνουν την απαξίωση του ευαγγελικού αποκόμματος.

Βέβαια και στο άλλο προπύργιο του ΠΑΣΟΚ, το Ηράκλειο η κατάσταση δεν είναι διαφορετική και το αποδεικνύουν τα αποψινά γεγονότα, όταν η κάθοδος του Βενιζέλου προκάλεσε μαζικές διαμαρτυρίες των κατοίκων και τη φυγάδευση του έντρομου Αργηγού

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *