Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μας θεωρούσε «αγκιστρωμένο ψάρι»

Ο Φώτης Κουβέλης στους «Νέους Φακέλους» του ΣΚΑΪ

Μας θεωρούσε ( ο Σαμαράς) αγκιστρωμένο ψάρι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Νέους Φακέλους του Σκάι  ο Φώτης Κουβέλης και νόμιζε πως θα μας μπορούσε να μας στριμώξει με το κλείσιμο της ΕΡΤ!
«Γύρω από τον πρωθυπουργό υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων η οποία αποφασίζει και υποβάλλει απόψεις», είπε και αναρωτήθηκε σκωπτικά αν το κλείσιμο της ΕΡΤ είχε την έγκριση οποιουδήποτε θεσμικού οργάνου της Ν.Δ. πριν εξαγγελθεί από το Μαξίμου. Στον ίδιο κύκλο ανθρώπων απέδωσε και την ιδέα η χώρα να οδηγηθεί σε διπλές εκλογές, με στόχο η Ν.Δ. να εκβιάσει την αυτοδυναμία, ενώ σαφείς υπαινιγμούς άφησε και για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται σειρά ζητημάτων αλλά και για το γεγονός ότι η ΝΔ δεν είναι ένα δημοκρατικό κόμμα.

Βέβαια αυστηρός όσο και αποκαλυπτικός ήταν και για τον έτερο πρώην συνέταιρο, τον Βενιζέλο εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι είχε αποφασίσει να μείνει στην κυβέρνηση πολύ πριν από τη σύσκεψη στην οποία προκλήθηκε η δική του ρήξη με τον πρωθυπουργό.
Παρατηρούμε ότι καθημερινά λύνεται η γλώσσα του κυρ’ Φώτη και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να πληροφορηθούμε από πρώτο χέρι από ποιους και με ποιες μεθόδους κυβερνάται η χώρα.
Θα είναι και η τελευταία προσφορά του Κουβέλη, πριν από την οριστική συνταξιοδότησή του που έρχεται με μαθηματική βεβαιότητα.
Ας πρόσεχε…
Πάκης Δημάτατος

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    Λαλίστατοι γίνονται οι πολιτικοί μας ταγοί όταν απολύονται
    με συνοπτικές διαδικασίες. Γιατί άραγε ο Κουβέλης δεν άνοι
    γε το στόμα του όταν ήταν συγκυβέρνηση με τους αθλιέστερους των Ελλήνων πολιτικούς; Και γιατί άραγε ο Κου
    βέλης, αυτός ο "σοβαρός" αριστερός(;) αποδέχθηκε να συγκυ-
    βερνήσει με τους διαπλεκόμενους, λες και δεν γνώριζε το ποιόν τους από παληά; Δεν του βγήκε το σενάριο της πτώσης
    της κυβέρνησης-λέμε τώρα- αλλά έπεσε ο ίδιος και οι κουτοπόνηροι ΔηΜΑΡΙΤΕΣ βολευτές του. Και τώρα λαλεί!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *