Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Στης Πάργας τον ανήφορο…

Από το θεωρείο του Απόκαυκου

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Γίνεται ένα κόμμα - Οι εργασίες αρχίζουν την Τετάρτη και ολοκληρώνονται την Κυριακή
Μόνο αδιάφορο δεν θα είναι αυτό το καλοκαίρι για την πολιτική ζωή του τόπου. Έχουμε και λέμε. Σήμερα ξεκινά το συνέδριο του ΣΎΡΙΖΑ, για το οποίο θα έχουμε πληροφορίες από μέσα, όπου αναμένεται να καθοριστεί η φυσιογνωμία του κόμματος. Η Δημ.Αρ αναμένεται να επιδοθεί σ ένα μπαράζ πολιτικών πρωτοβουλιών, προκειμένου να αντιστρέψει τα μέχρι σήμερα δημοσκοπικά ευρήματα και να είναι από Σεπτέμβρη πάλι καβάλα στο άλογο. Αυτά με τα αριστερά κόμματα. Στη δεξιά πτέρυγα τώρα Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να προετοιμαστούν γιατί το φθινόπωρο θα είναι ιδιαίτερα σκληρό, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Σαμαράς θα κάνει και επίσημα πρόταση στο ΠΑΣΟΚ να δημιουργήσουν από κοινού το νέο ευρωπαϊκό κεντροδεξιό συνασπισμό.

Σημάδι πολυφωνίας

Από τις 8 το πρωί της Τετάρτης άρχισε να εκπέμπει σήμα η Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση, από τις παλιές συχνότητες της ΕΡΤ.
Στην εικόνα που προβάλλεται, προς το παρόν, βλέπουμε το σήμα της ΕΔΤ, το οποίο αποτελείται από μια σφαίρα και γαλάζιες, πράσινες, πορτοκαλί και κίτρινες γραμμές.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να αρχίσει πιλοτικά η προβολή προγράμματος, που αρχικά θα αποτελείται από αρχειακό υλικό, ντοκιμαντέρ και κινούμενα σχέδια.
Την εκπομπή σήματος την Τετάρτη, είχε προαναγγείλει ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής.
Ήδη οι εργαζόμενοι της παλιάς ΕΡΤ(@ErtSocial), αντέδρασαν, κάνοντας λόγο για “ψεύτικο αντίγραφο της ΕΡΤ” και υποστηρίζοντας ότι η παραγωγή του σήματος γίνεται σε παλιά στούντιο του Mega στην Παιανία!

Πλήρως ταυτισμένος με τον Βαγγέλη Αργύρη εμφανίζεται στις δημόσιες και ιδιωτικές δηλώσεις του ο Στέφανος Ζούμπας. Έφτασε μάλιστα σε σημείο να πει ότι η Μαργαρίτα Κιτσανού, που βάλει σταθερά εναντίον του Αργυριστάν, δεν ξέρει τι λέει και τα βγάζει από το μυαλό της! Κατά τα λοιπά το τοπικό ΠΑΣΟΚ βράζει και ψάχνει να βρει δικαιολογίες για τη στήριξη που δίνει στον υιό Μητσοτάκη και τις χιλιάδες απολύσεις που θα προωθήσει. Την ίδια ώρα ο Σάκης Οικονόμου που την έκανε νωρίς από τον βούρκο επιλέγει να περνά τον χρόνο του με την εγκυμονούσα σύζυγο του κάνοντας επιλεκτικές πολιτικές εμφανίσεις.

Παργιανό μοιρολόι

. “Στης Πάργας τον ανήφορο βαρύς αχός βροντάει. Ψάχνει η Ρίτα να κρυφτεί και συνεχώς σκοντάει. Που σαι Πασιά μου, μονολογεί, που είναι οι παλιές οι δόξες. Που μου έμειναν μόνο οι κοτόψειρες με τις γνωστές τις κόνξες. Κάποτε έστελνα μήνυμα και αυτό ευθύς γινόταν. Ο λόγος μου ήτανε προσκύνημα και η λαλιά μου χάρη, τώρα μου έμεινε του γραφιά το παλαμάρι. Αυτός ολομερής σκαρφίζεται και ολομερής τον παίζει, τους ίδιους ανθρώπους κυνηγά τους ίδιους μπουνταλεύει. Μα ο κόσμος ξύπνησε και η γραφή δεν πιάνει. Επάει στις παραλίες και στα βουνά, στον καθαρό αέρα και έμεινα μονάχη μου να κάνω τη νύχτα μέρα. Μα το σκοτάδι δεν νικά της μέρας το αστέρι, τι και αν εγώ το προσπαθώ τι και αν εγώ το θέλω. Μόνη θα μείνω εδώ, μόνη θα περιμένω. Στη βίλα θα κακοπερνώ, στο σκάφος θα απογενώ και στης Λευκάδας τον όρμο τον στεριανό θεούς και δαίμονες θα ψέλνω”.

Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος says:

    Ωραίο το ποιηματακι.Για τη Ριτα κ το gate λέει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *