Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Μας ψαλίδισαν τη …δόση

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης και η επικεφαλής του ΔNT, Κριστίν Λαγκάρντ, ενέκριναν χθες, «επί της αρχής» την εκταμίευση δόσεων συνολικού ύψους 6,8 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Eurogroup, στις Βρυξέλλες. Οι εκταμιεύσεις θα εξαρτηθούν από την υλοποίηση συγκεκριμένων ορόσημων και προαπαιτούμενων δράσεων, οι οποίες όπως εξήγησε στη συνέχεια ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας έχουν ως εξής: έως 19 Ιουλίου, οπότε και συνεδριάζει η αρμόδια επιτροπή της γερμανικής Βουλής, θα πρέπει να έχει ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο του υπ. Οικονομικών που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή.

Στο διάστημα των 10 ημερών που μεσολαβεί, θα συζητηθεί με την τρόικα και η δυνατότητα πιλοτικής μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση, μέτρο το οποίο εφόσον συμφωνηθεί, θα εφαρμοστεί από 1η Αυγούστου. Κατόπιν τούτων, θα εκταμιευθούν 2,5 δισ. από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας EFSF και 1,5 δισ. σε επιστροφές κερδών από το Ευρωσύστημα (πρόγραμμα SMP). Οπως διευκρίνισε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ, τα λεφτά του SMP έχουν ήδη συγκεντρωθεί από τις εθνικές κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης σε ειδικό λογαριασμό και θα εκταμιευθούν μέσω EFSF προς την Ελλάδα τον Ιούλιο.

Στο τέλος Ιουλίου, θα συνεδριάσει και το Δ.Σ. του ΔΝΤ ώστε να εγκρίνει τη δόση ακόμη 1,8 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, με την εκταμίευση να αναμένεται μέσα στον Αύγουστο. Στη συνέχεια, η χώρα μας έχει να εκπληρώσει τα προαπαιτούμενα του Σεπτεμβρίου, όταν και επιστρέφει στην Αθήνα η αποστολή της τρόικας. Στα προαπαιτούμενα περιλαμβάνεται η τοποθέτηση 12.500 δημοσίων υπαλλήλων σε καθεστώς κινητικότητας, η αναδιάρθρωση της ΕΛΒΟ, της ΕΑΣ και της ΛΑΡΚΟ, η αποπληρωμή των οφειλών του Δημοσίου στην ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, καθώς και η ψήφιση του νέου κώδικα των δικηγόρων. Η συμμόρφωση με αυτές τις υποχρεώσεις θα επιτρέψει την εκταμίευση 500 εκατ. ευρώ από τον EFSF και 500 ακόμη εκατ. από το Πρόγραμμα SMP τον Οκτώβριο.

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *