Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Κακοπερνάει ο Γιωργάκης

Μετά την Σέριφο ο Γιώργος Παπανδρέου αναπαύεται στο πεντάστερο Mandola Rosa του ομίλου Δασκαλαντωνάκη στην Κυλλήνη [εικόνες]

Μετά την φιλοξενία στο εξαιρετικής ομορφιάς σπίτι του αρχιτέκτονα Γιώργου Ζαφειρίου στη Σέριφο ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Αντα συνεχίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές στη μεγαλοπρέπεια του πεντάστερου Mandola Rosa του ομίλου Δασκαλαντωνάκη.

Σε μια καταπράσινη έκταση 500 στρεμμάτων, πάνω σε μια μαγευτική παραλία 2 χιλιομέτρων, ο πρώην πρωθυπουργός έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα θαλάσσια σπόρ που λατρεύει με θέα τη Ζάκυνθο και το απέραντο Ιόνιο, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να γευτεί τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει το πολυτελέστατο ξενοδοχειακό συγκρότημα του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, μακριά από τα αδιάκριτα και ενοχλητικά βλέμματα.

Τις προηγούμενες ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός φιλοξενήθηκε στο όμορφο και γραφικό νησί των Κυκλάδων, τη Σέριφο, με τη σύζυγό του Αντα στο πολυτελέστατο και εξαιρετικής ομορφιάς σπίτι του αρχιτέκτονα Γιώργου Ζαφειρίου και του σκηνογράφου Μανόλη Παντελιδάκη στην ακτή Λια.

Πηγή: iefimerida

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.153

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *