Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Έντιμος αποτυχία (διά χειρός Ψυχάρη)

Ως έντιμο …αποτυχία χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα της Σαμαροκυβέρνησης ο Σταύρος Ψυχάρης  σε άρθρο του στο στο ΒΗΜΑ της Κυριακής  και πυροβολεί το “success story” του Σαμαρά γράφοντας μεταξύ των άλλων: “καθώς κυλούν οι ημέρες και οι “μεγάλες επενδύσεις” που “θα σώσουν τη χώρα” μοιάζουν αμφίβολες προσδοκίες, καιρός είναι να πούμε τα πράγμα με το όνομά τους. Οι μεγάλοι επενδυτές, ούτε πολλοί είναι ούτε εύκολοι .Ας υποθέσουμε ότι είναι δέκα οι πιθανοί επενδυτές, ότι έρχονται στην Ελλάδα (παρά τη μόνιμη δυσπιστία που έχουν οι ξένοι προς τον κυβερνητικό μηχανισμό μας) και προχωρούν στην εφαρμογή των επενδυτικών σχεδίων τους. Πόσες νέες θέσεις εργασίας θα προκύψουν; Αν θεωρήσουμε ότι κάθε ξένη επένδυση θα δώσει εργασία σε χίλια άτομα, τότε προκύπτει πως θα δημιουργηθούν 10.000 θέσεις εργασίας. Οι άνεργοι όμως στη χώρα μας φθάνουν το ενάμιση εκατομμύριο…»

«Και οι μεν κληρονομικώ δίκαιω “κυβερνήσαντες” τη χώρα μπορεί να θεωρηθεί ότι είχαν το δικαιολογητικό της βαθύτατης άγνοιας. Και μιλούσαν για Ανάπτυξη – εννοώντας το “πλάτεμα και το βάθεμα” της… δημοκρατίας. Οι Άλλοι; Είναι φανερό ότι και η σημερινή κυβέρνηση κινείται στα όρια της εντίμου αποτυχίας. Η χρηστή διοίκηση του κράτους και οι καλές προθέσεις δεν αρκούν. Χρειάζεται και μυαλό. Και πέραν τούτου χρειάζεται εκτός της φαντασίας και οργάνωση»


Και το ερώτημα που προκύπτει είναι τι ξενέρωσε τον Ψυχάρη και σταμάτησε τους ύμνους στον Αντωνάκη; Να είναι μόνο η μη υπουργοποίηση του κανακάρη του, που τον οδήγησε να τα βλέπει ξαφνικά όλα μαύρα και να κόπτεται για τα εκατομμύρια των ανέργων;
Άβυσσος η ψυχή του Ψυ-χάρη…

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *