Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Για πάντα στο τριφύλλι

Διαμαντίδης: Υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο - Κλείνει την καριέρα του στο Τριφύλλι

Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές της χώρας και όχι μόνο του μπάσκετ, που δόξασε τη χώρα και τον Παναθηναϊκό, υπέγραψε στην ομάδα της καρδιάς του διετές συμβόλαιο και με το δεδομένο ότι πια είναι 34 χρονών κλείνει την καριέρα του στο τριφύλλι.
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεκίνησε από την Μεσοποταμία της Καστοριάς και μετά τον Ηρακλή πήγε στον ΠΑΟ και κατέκτησε τα πάντα και περισσότερο το σεβασμό και την αναγνώριση φίλων και αντιπάλων.
«Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος για την παραμονή μου στην ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου δεν υπήρχε κάτι άλλο, δεν ήθελα να φύγω από εδώ, γιατί αισθάνομαι όμορφα, καλά και σαν στο σπίτι μου στον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρχαν δεύτερες σκέψεις για μένα ούτε για μια στιγμή. Ήθελα να παραμείνω στην ομάδα από την αρχή. Αυτό που όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε τώρα να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε με δουλειά, ώστε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο» δήλωσε ο εμβληματικός αρχηγός του πρωταθλητή Ελλάδος και απόδειξε ότι στον αθλητισμό υπάρχουν και συναισθήματα και δεν κινούνται όλα από στυγνά επαγγελματικά συμφέροντα

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *