Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Νέα πρόκληση Πολύδωρα: Σούζες έξω από τη σπίτι του Σαμαρά!

Με μια μηχανή με κομμένη εξάτμιση και ένα γερμανικό κράνος, ο πρώην υπουργός, πέρασε όλο το βράδυ κάνοντας φιγούρες μηχανόβιου έξω από το σπίτι του πρωθυπουργού, δηλώνοντας με κάθε τρόπο ότι είναι ελεύθερος και επαναστάτης…

Για τρίτη συνεχή ημέρα, θέλησε να κάνει ηχηρή την παρουσία του ο Βύρωνας Πολύδωρας, αυτή τη φορά κυριολακτικά. Έτσι μετά την επίθεση φιλίας που πραγματοποίησε στη Χρυσή Αυγή και την πρόταση για συνεργασία, θέλησε να απαντήσει σε όσους προσπάθησαν να τον «νουθετήσουν»!

Έχοντας υιοθετήσει επικοινωνιακά στοιχεία από τις συμμορίες των μηχανόβιων «Hells Angels», ο πρώην υπουργός, θέλησε να κάνει μια προσωπική διακήρυξη ελευθερίας και να στείλει σε όλους το μήνυμα ότι δεν μπαίνει σε καλούπια, γιατί είναι ατίθασος και πολεμάει το σύστημα…

Την «αντισυμβατική» εκόνα του επαναστατημένου νεοδημοκράτη βουλευτή, συμπλήρωνε ένα κασετόφωνο που έπαιζε τραγούδια Death Metall, από αυτό που ακούν οι Χρυσαυγίτες τα οποία συνόδευε με την απαραίτητη χειρονομία, ενώ φώναζε «διαγράψτε με να ζήσω ελεύθερος…» και «Η Αλήθεια δεν είναι στους Sex Pistols! Εϊναι στον Καιάδα!»

Moufanet 

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *