Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Χωρίς κανάλια, επίσκεψη …γιοκ!

επί τω …τηλεοπτικώ έργω

Σχολιάζει ο Γιώργος Κρανάς


«Λόγω της απεργίας στα μέσα ενημέρωσης αναβάλλεται η επίσκεψη και η συνέντευξη του δημάρχου στην Πεδινή, η οποία είχε προγραμματιστεί για χθες».
Με αυτές τις λίγες λέξεις ενημέρωσε τα ΜΜΕ το Γραφείο Τύπου του Δήμου.
Δηλαδή χωρίς ΜΜΕ, επίσκεψη …γιοκ! Άραγε, το ζητούμενο για τη Δημ Αρχή δεν είναι η εκτέλεση και η άρτια κατασκευή του έργου, αλλά η επικοινωνιακή πολιτική του Δημάρχου .
Εκτός ,και αν ήθελε να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την καθυστέρηση δύο χρόνων για ένα έργο που παρέλαβε ώριμο από την προηγούμενη δημ. αρχή.
Διαφορετικά άρχισε την προεκλογική του πορεία από τώρα με επισκέψεις του σε Δημοτικά Διαμερίσματα , μόνο και μόνο για να προβληθεί ο ίδιος και οι συν αυτώ αόρατοι επί τριετίας , αφήνοντας την ουσία στην άκρη.

Ζήλωσε την Κυβερνητική δόξα..


Μαθητή υπάκουο απέκτησε η τρικομματκή κυβέρνηση στα Γιάννινα. Είναι μάλιστα θαυμαστής του δασκάλου του κ. Σαμαρά, αφού τον συναγωνίζεται και προσπαθεί να γίνει ακόμη καλύτερος. Αναφέρομαι στον πρόεδρο του δημ. συμβουλίου Ιωαννίνων.
Ο άνθρωπος κάθε τρεις και λίγο καλεί τους δημ. συμβούλους σε έκτακτο Δημ. Συμβούλιο με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, προκειμένου να καλύψει την έλλειψη συντονισμού και τα σημεία διάλυσης που παρατηρούνται στη Δημ. Αρχή, θέτοντας τα μεγάλα κατεπείγοντα θέματα στο αρχείο.
Σε τι, αλήθεια, διαφέρει η τακτική του Πρωθυπουργού να υπογράφει Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου;
Άρα, δάσκαλος και μαθητής αποτελούν δίδυμο ταιριαστό της πολιτικής σκηνής και αξίζει να τους καμαρώνουμε!

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *