Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

“Βαγγέλη κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα”!

Έμμεση αλλά σαφή αναφορά στο σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ και στον Βαγγέλη Βενιζέλο κάνουν σήμερα τα Νέα, μέσα από τη στήλη του πλέον πράσινου Παπαχρήστου. Λέει λοιπόν ο δημοσιογράφος, καταγγέλοντας το γεγονός ότι ο Βενιζέλος ήξερε από την Κυριακή για την ΕΡΤ και απλά πήγε για ύπνο. Και το άρθρο καταλήγει λέγοντας “Βαγγέλη κρατάς κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα”. Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πουν;

Ποιος άλλος λέει ήξερε για το κλείσιμο της ΕΡΤ προκαταβολικά; Ο Πολ Τόμσεν! Ποιός του το είχε σφυρίξει; Ο Γιάννης Στουρνάρας; Εδώ τα σχόλια περισσεύουν για το αγαπημένο παιδί του Αντώνη.

Πηγές μας στην Αθήνα αναφέρουν ότι σε μία κίνηση με έντονο συμβολισμό ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα επέλεξε να συνεδριάσει εντός του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ. Θα βγάλει και πρόταση μομφής η συνεδρίαση; Θα δείξει..

Απανωτές συσκέψεις έχουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι επιτελείς της Αγ. Κωνσταντίνου. Και όπως λένε μέσα τα στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ για τον Σαμαρά “πολλές φορές έχει τραβήξει το σκοινί αλλά χρειάζεται μόνο μία φορά για να σπάσει”. Όλα δείχνουν ότι η υπομονή του Φώτη Κουβέλη εξαντλείται.

Δύο καλοκαίρια πριν όταν ο Ραγκούσης, ξέρετε αυτός που το ΠΑΣΟΚ ζήτησε συγνώμη που τον έβαλε στα ψηφοδέλτια του, είχε προσπαθήσει εντός καλοκαιριού να αλλάξει το καθεστώς των ταξί, όλοι έλεγαν ότι κινδυνεύει ο τουρισμός μας. Σήμερα που έχουμε τη ΣΑΤΑ με 45% Νέα Δημοκρατία και 13% Χρυσή Αυγή δεν κινδυνεύουμε από τις εκλογές που προετοιμάζει ο Σαμαράς;

Τον Βασίλη Χήτο, δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Γκόντα και από τους λίγους που μας κάνουν να σκεφτόμαστε θετικά για την ποιότητα των αυτοδιοικητικών στο νομό μας, πετύχαμε στο παραλίμνιο. Τον είδαμε σκεπτικό και με σημειώσεις στα χέρια και σπεύσαμε να ρωτήσουμε την αιτία. Διακριτικός, δεν μας απάντησε. Αλλά από τις κλεφτές ματιές που ρίξαμε προετοίμαζε την ομιλία του στη Ζίτσα στις 19 του μήνα.Και αν κρίνουμε από το ύφος του, μάλλον ετοιμάζεται να ταράξει τα νερά και να πει μεγάλες αλήθειες..
Το Γιαννιώτικο λαβράκι

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *