Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ποιος “χάλασε” την πώληση της ΔΕΠΑ

Πολλές είναι οι εικασίες για το ποιοι την έφεραν στον Σαμαρά και απέσυραν το ενδιαφέρον τους οι Ρώσοι για την αγορά της ΔΕΠΑ.
Αμερικανοί, Ευρωπαίοι, Μέρκελ, Κινέζοι μπαίνουν στους ύποπτους για το ναυάγιο, γιατί λένε, ότι η Ελλάδα θα γινόταν μια ενεργειακή υπερδύναμη και το success story του Σαμαρά τους προκάλεσε δέος.
Όμως όλα αυτά είναι υπερβολές και εκτός πραγματικότητας, γιατί η αλήθεια είναι διαφορετική και την αποκαλύπτουμε μόνο εμείς και σε παγκόσμια αποκλειστικότητα.
Τον κύριο ρόλο στη ματαίωση του deal τον έπαιξε η εθνική μας σταρ  Βάνα, που έπεισε τους Ρώσους της Gazprom να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και ο λόγος είναι η εκδίκηση.
Μετά τον θρίαμβο της επίσκεψης του Σαμαρά στο Κατάρ στον οποίο τα μέγιστα είχε συμβάλλει ως προπομπός η Βάνα περίμενε ότι στη χειρότερη περίπτωση θα γινόταν μέλος της εθνικής διαπραγματευτικής ομάδος για να “πουλήσουν” στο εξωτερικό το Ελληνικό success story.
Όμως ο Αντώνης την έριξε την Βάνα και ήθελε να καρπωθεί μόνος τη δόξα των εθνικών επιτυχιών και αυτό προκάλεσε την μήνιν της εθνικής μας σταρ και του πολιτικού της γκουρού Γιώργου Καρατζαφέρη για την αχαριστία του πρωθυπουργού.
Έτσι κατόπιν ενεργειών του προέδρου του ΛΑΟΣ που είναι στενός φίλος του Πατριάρχη Κύριλλου, η Βάνα ενημέρωσε -μέσω της Αυτού Παναγιότητας- τους Ρώσους για την αφερεγγυότητα του ανδρός και την προσβλητική στάση του πρωθυπουργού απέναντι στις ωραίες γυναίκες, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Πούτιν, αφού ως γνωστόν ο Ρώσος πρόεδρος δεν συγχωρεί τέτοιες προσβολές.
Τα υπόλοιπα είναι σχεδόν γνωστά και μπορεί να τα φανταστεί ο καθένας.
Έτσι η πώληση απέτυχε, ο διαγωνισμός επαναλαμβάνεται, η Βάνα μπαίνει στην εθνική διαπραγματευτική ομάδα από την οποία αποσύρεται ο Σίμος.
Άλλωστε υπάρχει Έλληνας που να μη θεωρεί ότι η Βάνα τα καταφέρνει καλύτερα στις διαπραγματεύσεις από τον βοηθό της Ρούλας;
Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *