Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Ιστορική δικαίωση των Σεραφείμ

Μάικλ Ντάγκλας: Για τον καρκίνο μου φταίει ο στοματικός έρωτας

Αγαπητέ Απόκαυκε
Ιστορική δικαίωση βρίσκουν οι απόψεις του Σεραφείμ, Αμβρόσιου και λοιπών αγίων πατέρων της σεπτούς εκκλησίας μας, που καταδικάζουν τις παρεκκλίσεις κατά την ερωτική συνουσία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν όλα τα πρακτορεία και που συγκλονίζουν την κοινή γνώμη ο διάσημος ηθοποιός  Μάικλ Ντάγκλας, πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής μεταξύ άλλων και του «Βασικού Ενστίκτου» σε μία σοκαριστικά ειλικρινή συνέντευξή στον βρετανικό Guardian ισχυρίστηκε ότι ο καρκίνος του φάρυγγα με τπν οποίο είχε διαγνωσθεί το 2010 ήταν το αποτέλεσμα στοματικής σεξουαλικής επαφής.
“Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα όγκο (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η αιδιολειξία” αποκάλυψε ο ασθενής, χωρίς να προσθέσει πάντως, εάν το έχει μετανιώσει

Ramon, επί της εφαρμογής της τάξεως και της ηθικής

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *