Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Οι μοδίστρες του Σαμαρά

Βραβείο κοπτοραπτικής διεκδικούν οι επικοινωνιακές μοδίστρες του Μαξίμου, που ξεπέρασαν σε ευρηματικότητα και της τακτικές του Γκέμπελς. Τις προάλλες με θρασύτητα και άκομψο τρόπο έκοψαν και έραψαν τις δηλώσεις του βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ και τον εμφάνισαν-συνεπικουρούντων και των υποταχτικών τους στα ΜΜΕ- να καλεί το πόπολο στα όπλα!
Εχθρός θα πει κανείς ο ΣΥΡΙΖΑ και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, προκειμένου να σωθεί η πατρίς από τα γκουλάγκ του Τσίπρα.
Αμ δε! Την ίδια μέθοδο χρησιμοποιούν και τώρα εναντίον των φίλιων δυνάμεων της ΔΗΜΑΡ, όταν για να αποδυναμώσουν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη διαρρέουν δια του κρατικού ΑΜΠΕ απάντηση του υπουργού σε ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο υπουργός υποστηρίζει ότι το υπάρχον νομικό πλαίσιο είναι αρκετό για την αντιμετώπιση των ρατσιστικών φαινομένων( λες και το Μαξίμου και ο Σαμαράς ποτέ δεν άλλαξε θέση τα δύο τελευταία χρόνια, όπου η κωλοτούμπα των γαλάζιων πάει σύννεφο). Ανφέρ θα πει πάλι κανείς αλλά και πάλι συγχωρείται μπροστά στην κυβερνητική σκοπιμότητα που δεν γνωρίζει από τέτοιες ευαισθησίες.
Αμ δε όμως και για δεύτερη φορά! Γιατί οι μοδίστρες του Σαμαρά “ξέχασαν” στις διαρροές να αναφέρουν ότι ο Ρουπακιώτης στην απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι στο υπάρχον νομικό καθεστώς πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες προσαρμογές  που θα αντιμετωπίσουν τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην Ελληνική κοινωνία
Άσσοι, λοιπόν στην κοπτοραπτική και στο μοντάρισμα οι μοδίστρες του Σαμαρά, μόνο που πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση για νερό αλλά μια φορά σπάει.
Και να το θυμηθείτε ότι αυτή η ένδοξη κυβέρνηση θα τα τινάξει ή από πέσιμο ή από χέσιμο…

Ρίτα Πουλακίδα, η δαιμόνια ρεπόρτερ

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *