Όταν προκαλείται στύση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης, μια ουσία που ονομάζεται μονοξείδιο του αζώτου (ΝΟ) απελευθερώνεται στο σπηλαιώδες σώμα του πέους Αγορα Σιαλις Ελλάδα Αθήνα. Αυτή η απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου οδηγεί σε αύξηση ενός μεσολαβητή που επιτρέπει τη στύση.
Uncategorized

Πανελλήνιες Εξετάσεις: Καταγγελίες για το αδιάβλητο των εξετάσεων στη Φυσική


Σε μια καταγγελία – βόμβα προχώρησε το πρωί της Πέμπτης στον ΒΗΜΑ 99,5 ο α’ αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών Παναγιώτης Φιλντίσης. Σύμφωνα με τον κ. Φιλντίση, το 4ο θέμα των πανελλαδικών εξετάσεων στο μάθημα της Φυσικής, που εξετάστηκε χθες, Τετάρτη, είχε αναρτηθεί προ δύο μηνών σε ιστοσελίδα που παρακολουθούν καθηγητές.
Την εν λόγω ιστοσελίδα συνδιαχειρίζεται μέλος της κεντρικής επιτροπής εξετάσεων, όπως τόνισε ο α’ αντιπρόεδρος τηςΈνωσης Ελλήνων Φυσικών.
Όπως τόνισε, το εν λόγω θέμα είχε προκαλέσει αναλυτική συζήτηση για τη λύση του μεταξύ των μελών της ιστοσελίδας. Σύμφωνα με τον κ. Φιλντίση, τουλάχιστον 50 καθηγητές αντάλλαξαν απόψεις για το πως μπορεί να λυθεί το εν λόγω ζήτημα.

Βέβαια, αν έχουν βάση οι καταγγελίες προκύπτει μείζον θέμα για την Κεντρική επιτροπή των εξετάσεων και για την ίδια την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξηγήσεις που θα δοθούν.
Όμως σε κάθε περίπτωση για μια ακόμη φορά οι Πανελλήνιες εξετάσεις -ένα απόλυτα φυσιολογικό γεγονός- βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ και της κοινωνίας με αρνητικές επιπτώσεις για την ψυχική υγεία των μαθητών

σχετικές αναρτήσεις

1 από 1.152

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *